Official: OS 5.0.0.743 Findings & Fixes - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 25 of 25

Thread: Official: OS 5.0.0.743 Findings & Fixes

  1. #21
    TheOnlyJrod's Avatar
    TheOnlyJrod is offline BlackBerryOS Addict
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    The Big Apple
    PIN
    Just Ask!
    Device
    Torch 9800
    OS
    6.0.0.600
    Carrier
    The "New" AT&T
    Posts
    843
    Liked
    123 times
    Quote Originally Posted by bimmerd00d View Post
    lol you still use a blackberry, no android no care!

    Yupers buddy! BlackBerry 4 Life!!!




  2. #22
    l2iceman is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530
    OS
    122
    Posts
    4
    Liked
    0 times
    does this OS come with asian languages installed as well? I haven't updated since Bell's 423, which came with East Asian languages installed...so wondering if anyone here can confirm whether it does or not. thanks in advance!~

  3. #23
    ricaro is offline BlackBerryOS Noobie Follow ricaro On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    storm 9500
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    guys,..ive installed this to my phone,..but whenever i received emails,..i dont see any porup bar or anything?anyone experience this?

  4. #24
    funnykindel is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Feb 2010
    PIN
    on request
    Device
    9800
    OS
    6.1.0.576
    Posts
    40
    Liked
    6 times
    blackberry app world is incompartible with this OS and it takes a longer time to booth after "battery pull"

    aside from the above, it works perfectly well. its fast. battery consumption is okay. other apps install smoothly, etc

  5. #25
    jcorv58's Avatar
    jcorv58 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    May 2009
    Location
    MN
    PIN
    223A7502
    Device
    Bold 9700
    OS
    .743
    Posts
    146
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by funnykindel View Post
    blackberry app world is incompartible with this OS and it takes a longer time to booth after "battery pull"

    aside from the above, it works perfectly well. its fast. battery consumption is okay. other apps install smoothly, etc
    It could be just a bad install, try uninstalling app world, do a reset and then re-install it, I've been using this OS for a while now and haven't had any troubles
    Posted via mobile device

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •