Page 14 of 34 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 105 to 112 of 267

  1. #105
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by IAMCDN View Post
    Thanks!!
    Would you recommend a wipe and re-install?
    I would try a handheld wipe first and choose the option to delete 3rd party apps. And then run your phone with no apps or restored back up (if you can) and see if you get any issues. If not then load back on your back up and see if you get any issue. If not then load on your 3rd party apps. It sounds like you either have a corrupted back up or one of your 3rd party apps is not playing nice with the OS



  2. #106
    jprice's Avatar
    jprice is offline BlackBerryOS Friend Follow jprice On Twitter
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    East Tennessee
    Device
    Tour
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    43
    only thing I've noticed so far is Berry Weather's current location doesn't work for me. I can manually enter locations and it works.

    Other than that everything seems to be fine!

  3. #107
    IAMCDN is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    Bold 9650
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    I would try a handheld wipe first and choose the option to delete 3rd party apps. And then run your phone with no apps or restored back up (if you can) and see if you get any issues. If not then load back on your back up and see if you get any issue. If not then load on your 3rd party apps. It sounds like you either have a corrupted back up or one of your 3rd party apps is not playing nice with the OS
    Will give it a try.
    Many thanks for the direction - much appreciated!:haha:



  4. #108
    guanuck's Avatar
    guanuck is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Canada
    PIN
    GUIN
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    385
    I dunno if this is only my device or what. When listening to music some songs will restart half way through! its driving me nuts...doesnt happen always but it is a constant issue. anyone has this same experience?

  5. #109
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by burridge007 View Post
    I dunno if this is only my device or what. When listening to music some songs will restart half way through! its driving me nuts...doesnt happen always but it is a constant issue. anyone has this same experience?
    Are you talking about from your media card? if so I don't have that issue



  6. #110
    guanuck's Avatar
    guanuck is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Canada
    PIN
    GUIN
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    385
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Are you talking about from your media card? if so I don't have that issue
    yup songs are stored in my media card...thanks when i have time ill wipe and re-install maybe that will solve the issue

  7. #111
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by burridge007 View Post
    yup songs are stored in my media card...thanks when i have time ill wipe and re-install maybe that will solve the issue
    You can always try moving the songs off your card and formatting the card with the phone. Then moving them back on and see if that works as well

  8. #112
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by jprice View Post
    only thing I've noticed so far is Berry Weather's current location doesn't work for me. I can manually enter locations and it works.

    Other than that everything seems to be fine!
    hmm thats odd.. mine is lighting fast with .230 it never worked before... you sure you have the gps turned on, and not on 911?

Page 14 of 34 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •