Results 1 to 6 of 6

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Tour 9630
    OS
    4.7.0.140
    Posts
    16

    4.7.1.42 on ATT network/ EDGE/edge issues fixed?

    If anyone has tried yet, pleeeeease let me know. I've been fighting with my Tour trying to keep a solid EDGE connection on ATT and am unable to. I know the Storm has leaks that helped tremendously, I'm hoping this leak for the Tour will help it. If any of you have luck with it please post or PM me. Thanks guys!!



  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Wirelessly posted

    I would recommend turning your radio off, then back on. Also, find out from ATT if they have a way to update phone for new towers. If that still fails, it may be related to the area you are in. In that case, you may want to try the .42 that leaked today or 5.0.0.191. I have only heard positive feedback from 5.0 radio. Keep us posted and let's see if people have other and better suggestions for you.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Tour 9630
    OS
    4.7.0.140
    Posts
    16
    Thanks for the input. I'm not certain if it is a signal issue because I've done much reading and seen others have experienced the same.

    Tonight I will play around and let you all know.



  4. #4
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hermosa Beach, CA
    PIN
    Ask Me
    Device
    9550
    OS
    Personalized Hybrid
    Posts
    2,179
    Quote Originally Posted by greystealth View Post
    Thanks for the input. I'm not certain if it is a signal issue because I've done much reading and seen others have experienced the same.

    Tonight I will play around and let you all know.
    Please let us know and good luck with your fix!

  5. #5
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Tour 9630
    OS
    4.7.0.140
    Posts
    16
    Well..don't want to speak too soon but so far so good. For some reason one of my apps will not connect to the internet but everything else is working and my EDGE is holding. I'll keep testing and let you all know.



  6. #6
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Tour 9630
    OS
    4.7.0.140
    Posts
    16
    Well...looks to be working well. After some extensive testing, it looks like some 3rd party apps connect to data even when it says edge is small letters. I'm assuming edge is a limited type of WAP internet and EDGE is the full internet/blackberry network. Well it has been working ok. I will do a full test tomorrow and update everyone.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •