Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 73 to 80 of 86

  1. #73
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    8630
    Posts
    33
    I have never yet had a profile transfer - not ever. I've had to recreate it every stinkin' time, and it's a pain in the butt. It amazes me they don't get backed up. I tried a custom profile at one point, but that didn't transfer either, so I decided there was no point in that. I've created the profile a couple dozen times now over the last month or so, and am (sadly) getting quite adept at it. Except this one doesn't work. I'm not thrilled with the way the 4.7.xxx profiles work even when the ARE working, but I really don't like them when they don't!



  2. #74
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Yeah I have not had one carry over correctly on the Tour yet either the storm and all the ones before no issue, but for some reason the Tour does not like to back them up

  3. #75
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    North East Ohio
    PIN
    3102D902
    Device
    9550 Storm
    OS
    .517
    Posts
    595
    Ok, I got everything back up and running. I did a security wipe, without wiping the 3rd party apps. I then reloaded the back up, and everything is good, with one exception. From what VZW is telling me is that RIM has an outtage right now, and that is the reason I cant resend service books, lol. I always seem to try and do upgrades when there is some kind of service outtage somewhere, lol.



  4. #76
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    NC/SC
    Device
    Tour 9630
    OS
    .419 - Awesome
    Posts
    8

    Trackball madness

    Well, I have gone from a barely noticeable lag/stutter on the trackball on stock .40, to practically unusable. It simply won't go right - at all - after upgrading to .42. It was working as normal until the re-load, immediately upon reboot I noticed the lack of response going left-right. It will go left with enough repeated motions. It goes right about once out of every 20 strokes, and usually only one icon at a time. Sometimes it jumps back left immediately after going right, resulting in no real movement at all on the screen. Weird. Very replicable so I won't have any problems showing the tech guy what it's doing, that's for sure.

    I'm in mid-battery pull to see if that jogs anything. Doubtful. After that, I'll likely go back to .40 to verify whether this is hardware or software (or what it's starting to look like - some of both) and go from there... If the lack of response is there on .40, I guess I'm headed to VZW tomorrow morning to see if they want to get right on this thing. Seems like they are acknowledging the problem. Sucks, I'll lose my brand new BSE screen protector. I finally got one on with zero spots or bubbles... oh well. Good thing I bought the 2 pack.

    ...battery pull did nothing, looks like I'm going back to .40... I'll probably try 5.0 before I roll back to .40, just to see what that does with the trackball and overall performance...

  5. #77
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    NC/SC
    Device
    Tour 9630
    OS
    .419 - Awesome
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by mule0331 View Post
    Ok, I got everything back up and running. I did a security wipe, without wiping the 3rd party apps. I then reloaded the back up, and everything is good, with one exception. From what VZW is telling me is that RIM has an outtage right now, and that is the reason I cant resend service books, lol. I always seem to try and do upgrades when there is some kind of service outtage somewhere, lol.
    For real? I'm about to wipe and resend.. did they give you any idea how long an outage we're talking about...?



  6. #78
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    North East Ohio
    PIN
    3102D902
    Device
    9550 Storm
    OS
    .517
    Posts
    595
    Quote Originally Posted by MonkeyGrass View Post
    For real? I'm about to wipe and resend.. did they give you any idea how long an outage we're talking about...?
    No they just gave the standard try in 2 hours, and again every hour, lol

  7. #79
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    NC/SC
    Device
    Tour 9630
    OS
    .419 - Awesome
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by mule0331 View Post
    No they just gave the standard try in 2 hours, and again every hour, lol
    I came right back up after a battery pull, no Service Book issues over here!

    And strangely enough, I *did* try 5.0 and my trackball issues are back to what they were with .40. Seems like there was something to the software updating making the trackball worse. Strange. So I'm going to run 5.0 for a day or two and see how that works out.

  8. #80
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Spain
    PIN
    30D29E43
    Device
    Blackberry Tour 9630
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    129
    just giving my 2 cents. i DL the .191 build and have had no problems with it. i thought about going down but really love the threaded text messaging. don't use FB so that's not a problem. I have not been able to use 5.0 bbm but hey let's be honest i don't do it that much anyway. I said that to say it's a great OS but if u want .42 then please DL and see for yourself.

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •