Page 1 of 33 12311 ... LastLast
Results 1 to 8 of 259

  1. #1
    BBSwany is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    Tour
    Posts
    27

    Question Can't install 5.0.0.191 on my Tour...

    Before I pull my hair out and throw my Tour against a wall, I thought I would ask first. I tried searching via Google and here to no avail on a solution.
    I can't get 5.0.0.191 to install on my Tour. I have installed both the CrackBerry and BlackBerry OS leaked versions and have tried to update via App Loader. Deleted RIM Internal Apps. Have tried with and without the Vendor.xml file. Made sure there wasn't any other Tour OS's on my PC. Tried installing with and without WiFi on. I'm out of ideas. I just got back on my BB and missed out on a lot!
    Please help me before I cause harm to my precious Tour... :aargh4:



  2. #2
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Where does it fail? Or does it start at all?

  3. #3
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Does it get stuck on "uploading RAM image?



  4. #4
    jgrimberg1979 is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    storm
    OS
    4.7.0.114
    Posts
    3
    I have been having the same issue but when i try and install anyother os i dont have any issues whatsoever. It is driving me insane and no one seems to have the answer. Its very strange how it is only with .191

  5. #5
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Where does it fail on you?



  6. #6
    BBSwany is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    Tour
    Posts
    27
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Where does it fail? Or does it start at all?
    It doesn't start at all. App Loader starts up, and tells me there's nothing that needs to be updated.
    I'm on Windows 7 RC1 64bit. I don't know if that could be an issue or not. Turned off USB Root Hubs too. I'm at a loss. Never had such a difficult time trying to update an OS...

  7. #7
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by BBSwany View Post
    It doesn't start at all. App Loader starts up, and tells me there's nothing that needs to be updated.
    I'm on Windows 7 RC1 64bit. I don't know if that could be an issue or not. Turned off USB Root Hubs too. I'm at a loss. Never had such a difficult time trying to update an OS...
    Did you delete the vendor.xml file? Also, do a search of your computer for any hidden vendor.xml files. We have seen many people have numerous vendor files in random locations and once deleted worked fine.

  8. #8
    BBSwany is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    Tour
    Posts
    27
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Did you delete the vendor.xml file? Also, do a search of your computer for any hidden vendor.xml files. We have seen many people have numerous vendor files in random locations and once deleted worked fine.
    Yep. I tried with and without. Some sites had said that it wasn't necessary to delete because it was a beta.

    Just searched my entire hard drive for vendor.xml files and there is not one anywhere.

Page 1 of 33 12311 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •