Page 8 of 33 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 57 to 64 of 259

  1. #57
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hermosa Beach, CA
    PIN
    Ask Me
    Device
    9550
    OS
    Personalized Hybrid
    Posts
    2,179
    Quote Originally Posted by uroojs View Post
    Hey
    My Box was Windows XP, I removed the Blackberry APPs after the .191 install, installed BETA .140 Desktop manager was 4.7 but it gets updated to 5.0 when you install 5.0.0.191, I made sure the vendor.xml file nowhere to be found, not even in the trash, only had this Device os, I removed all other Device software, 9000, 8310, 8820, as I had these devices in the past, The machine only had the Desktop manager and the two BETA products, the 191 and 140,

    Mine didn't work the first 20 times until I did the above, maybe I got lucky or something but seems like a reg key or file that is coming down isn't there before. Can you guys update the Tour to the 140? Did that update happen without a problem? Wish I could offer additional help Verizon Network Tour that I just got after my first tour was nuked with the 1 3 1 Blinking LED problem.
    You should not be having problems updating your Tour to 140. The updates are happening without a problem. You may have a bad copy. Try rebooting your computer. Deleting and reinstalling 140....and make sure you do a security wipe of your phone.



  2. #58
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by uroojs View Post
    Hey
    My Box was Windows XP, I removed the Blackberry APPs after the .191 install, installed BETA .140 Desktop manager was 4.7 but it gets updated to 5.0 when you install 5.0.0.191, I made sure the vendor.xml file nowhere to be found, not even in the trash, only had this Device os, I removed all other Device software, 9000, 8310, 8820, as I had these devices in the past, The machine only had the Desktop manager and the two BETA products, the 191 and 140,

    Mine didn't work the first 20 times until I did the above, maybe I got lucky or something but seems like a reg key or file that is coming down isn't there before. Can you guys update the Tour to the 140? Did that update happen without a problem? Wish I could offer additional help Verizon Network Tour that I just got after my first tour was nuked with the 1 3 1 Blinking LED problem.
    Mine will not upgrade even to 140.

  3. #59
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    45
    There are 2 vendor files to selete



  4. #60
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by scooter1219 View Post
    There are 2 vendor files to selete
    Really, where is the second one? In which folder because I only see one.

  5. #61
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by scooter1219 View Post
    There are 2 vendor files to selete
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Really, where is the second one? In which folder because I only see one.
    I have only deleted one each time I have installed this OS and that has been 3 times now?



  6. #62
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    I have only deleted one each time I have installed this OS and that has been 3 times now?
    Just go ahead rub it in. I agree I have only seen one and I have searched my whole hard drive searching for any hidden vendor files but there has been nothing.

  7. #63
    Join Date
    Aug 2009
    PIN
    30bc4631
    Device
    VZW Tour 9630
    OS
    4.7.1.40 (77)
    Posts
    8
    Ok, so here are my findings after having the exact same problems!! I upgraded to DM 5.0.0.1 first....then restart computer. Then install the 5.0 9630 OS....if it asks you to restart the computer before it finishes, do so and then uninstall the OS when the computer comes back on. Also delete the Blackberry Apps tools or whatever they are. Now re-install the OS. If it installs and doesnt ask you to restart the computer, than it will install to your device. It took me 3 installation/removal sequences before I realized it. Then the appLoader in the DM recognized it when I plugged my bb in and turned on DM. Now I am running a much snappier 5.0.0.191 ......hope this helps guys and gals.

  8. #64
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Welcome to BBOS.

    Thanks a lot for the suggestion unfortunately it did not work for me. I tried 5 different sequences all resulting in an inability to get pass the uploading RAM image screen.

Page 8 of 33 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •