Page 16 of 33 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 121 to 128 of 259

  1. #121
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by glockguy View Post
    So, just to be clear.....I unplugged my phone and removed the battery....

    Plugged my phone back in and I didn't see USB PIN UNKNOWN anywhere...

    I am still launching loader via the shortcut that we created btw....

    So, then I put the battery back in and eventually it booted and showed up with my PIN.....

    As soon as I click next, it resets the phone.......

    My PIN then disappears from the dialog box (obviously, it's not connected anymore)

    Where am I supposed to see the unknown pin message?


    You would also try it without the batterying using loader.exe (not the shortcut you made).



  2. #122
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Calgary, Canada
    Device
    Bold 9700
    OS
    5.0.0.415
    Posts
    347
    Quote Originally Posted by sunkast View Post


    You would also try it without the batterying using loader.exe (not the shortcut you made).
    No sir, that doesn't come up at all.....just greyed out altogether again....

  3. #123
    sunkast Guest
    Not quite sure what the deal is...



  4. #124
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Calgary, Canada
    Device
    Bold 9700
    OS
    5.0.0.415
    Posts
    347
    I can only get the software to recognize that there is a phone when the battery is in.....

    Does this have to do with removing the "internal tools"?

    I dunno.....just throwing it out there
    Last edited by glockguy; 09-07-2009 at 01:09 AM. Reason: more

  5. #125
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by glockguy View Post
    I can only get the software to recognize that there is a phone when the battery is in.....

    Does this have to do with removing the "internal tools"?

    I dunno.....just throwing it out there
    No it wouldn't.



  6. #126
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by glockguy View Post
    I can only get the software to recognize that there is a phone when the battery is in.....

    Does this have to do with removing the "internal tools"?

    I dunno.....just throwing it out there
    Just so I understand the situation are you running Windows on your Mac?

  7. #127
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Calgary, Canada
    Device
    Bold 9700
    OS
    5.0.0.415
    Posts
    347
    That's right.....I am running Parallels and Vista

  8. #128
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by glockguy View Post
    That's right.....I am running Parallels and Vista
    Ok, so I think instead of trying to get you to upgrade to 191, which many have had issues with let's try and get you back on the stock OS.

    At the moment, what is your phone showing. Is it at 507 error, constant reboot? Let me know.

Page 16 of 33 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •