Page 10 of 24 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 73 to 80 of 188

  1. #73
    kbrat32c1 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Chicago
    Device
    Tour 9630
    OS
    4.7.1.40
    Posts
    12
    Wirelessly posted (storm 9530)

    Might be some problems in deleting SMS messages. When you to delete mass SMS messages by going to the date and hit BB button>delete prior it deletes all of the messages but all the contacts you sent them to remain. You can then delete those one-by-one.

    Or that is just the way it is suppose to be
    Last edited by kbrat32c1; 08-29-2009 at 08:20 AM.



  2. #74
    chriscoleman's Avatar
    chriscoleman is offline BlackBerryOS Enthusiast Follow chriscoleman On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    TN
    Device
    Tour 9630
    OS
    Officially Unofficial
    Posts
    52
    I actually had to lower my track ball settings. It was flying way too fast at 70 . . lol

  3. #75
    grschafer is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    2
    I downloaded 5.0.0.191 to my Sprint Tour. The only thing that does not seem to work is my Sprint Navigation thru Telenav (version 2.1). Everytime I launch it I get a message that says I need to turn GPS on. I double checked and it is definitely on. Does anyone have any suggestions if/how this can be fixed?



  4. #76
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by grschafer View Post
    I downloaded 5.0.0.191 to my Sprint Tour. The only thing that does not seem to work is my Sprint Navigation thru Telenav (version 2.1). Everytime I launch it I get a message that says I need to turn GPS on. I double checked and it is definitely on. Does anyone have any suggestions if/how this can be fixed?
    Not to familiar with that app so I will give you a generic fix and hopefully that will help


    Have you tried setting all permissions to allow?

    Have you deleted and reinstalled the app?

  5. #77
    chriscoleman's Avatar
    chriscoleman is offline BlackBerryOS Enthusiast Follow chriscoleman On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    TN
    Device
    Tour 9630
    OS
    Officially Unofficial
    Posts
    52
    PROS:
    Quick
    Threaded SMS
    BBM4.7


    CONS:
    No App World
    Vlingo doesn't work
    Facebook doesnt work


    Waiting on a hybrid where these apps will work



  6. #78
    Jpatterson350's Avatar
    Jpatterson350 is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Orange County CA
    PIN
    30CA9FAD
    Device
    9630 Tour (Sprint)
    OS
    5.0.0.238
    Posts
    52
    Quote Originally Posted by grschafer View Post
    I downloaded 5.0.0.191 to my Sprint Tour. The only thing that does not seem to work is my Sprint Navigation thru Telenav (version 2.1). Everytime I launch it I get a message that says I need to turn GPS on. I double checked and it is definitely on. Does anyone have any suggestions if/how this can be fixed?
    I read a post on another site that if you go into the gps settings menu and turn the gps off and save then turn it on and save again it should work.

    Please try and report back

    Thanks, JP

  7. #79
    Jpatterson350's Avatar
    Jpatterson350 is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Orange County CA
    PIN
    30CA9FAD
    Device
    9630 Tour (Sprint)
    OS
    5.0.0.238
    Posts
    52
    Quote Originally Posted by irtehun View Post
    Not looking to good for BBM5 on .191 still trying will report back with findings
    Your the MAN! If anyone can do it its you. I cant imagine what you could do with a office full of code and apps from RIM gezzzz, we would have a super berry.

    Thanks again for all that you do.

    JP

  8. #80
    dondk is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    9630
    Posts
    2
    I am noticing USB charging appears not to work. states it is too low, drop back to .140 and it works.

Page 10 of 24 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •