Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 33 to 40 of 56

  1. #33
    twizt_0_Fate's Avatar
    twizt_0_Fate is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    May 2009
    PIN
    30efbc59
    Device
    Blackberry Tour
    OS
    5.0
    Posts
    102
    Yes i deleted the vendor file and loaded the OS which is sweet but i click on the facebook app and it says not supported



  2. #34
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Not that I have heard of yet. I know there is an update to FB that will work with the 5.0 OS, but until then no
    Quote Originally Posted by twizt_0_Fate View Post
    Yes i deleted the vendor file and loaded the OS which is sweet but i click on the facebook app and it says not supported
    Sorry the vendor file was to the previous member. Here is what I wrote back to you

  3. #35
    twizt_0_Fate's Avatar
    twizt_0_Fate is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    May 2009
    PIN
    30efbc59
    Device
    Blackberry Tour
    OS
    5.0
    Posts
    102
    ok thanks...ill keep looking but i guess till now it will be m.facebook.com



  4. #36
    RFHavens is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NC
    Device
    VZW Tour 9630
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    13
    Well this is a first. Have been using Iterhun's hybrids and have not had a problem. Now when I go and try this release, my device was in the reboot portion of the setup and it stopped. Now all I got is a red flashing LED and it (the connection via usb) is no longer recognized by the computer. I have tried connecting via JL Commander and BBSAK with no luck. I have tried other posts about removing the battery and restarting the computer and still no luck.

    If anyone has any ideas let me know.

    Thanks, Robert

  5. #37
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by RFHavens View Post
    Well this is a first. Have been using Iterhun's hybrids and have not had a problem. Now when I go and try this release, my device was in the reboot portion of the setup and it stopped. Now all I got is a red flashing LED and it (the connection via usb) is no longer recognized by the computer. I have tried connecting via JL Commander and BBSAK with no luck. I have tried other posts about removing the battery and restarting the computer and still no luck.

    If anyone has any ideas let me know.

    Thanks, Robert
    Try this link and see if it helps

    http://www.blackberryos.com/forums/b...ked-berry.html



  6. #38
    zerog46 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by twizt_0_Fate View Post
    ok thanks...ill keep looking but i guess till now it will be m.facebook.com

    Correct, FB does not work.

  7. #39
    RFHavens is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NC
    Device
    VZW Tour 9630
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    13
    Hey Bryan, I tried that and everything I could find. Ended up installing Irtehun's hybrid based on the OS 5 140 leak (which is what I was running before the attempted upgrade). I had even tested stock 4.7.1.40 which worked as well, and then tried the 191 again and still got the same error. Maybe I will give a try tomorrow or wait to see if anyone else has a similar issue and resolves it. Thanks

  8. #40
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by RFHavens View Post
    Hey Bryan, I tried that and everything I could find. Ended up installing Irtehun's hybrid based on the OS 5 140 leak (which is what I was running before the attempted upgrade). I had even tested stock 4.7.1.40 which worked as well, and then tried the 191 again and still got the same error. Maybe I will give a try tomorrow or wait to see if anyone else has a similar issue and resolves it. Thanks
    You are now the third person I know that couldn't get this installed? What frustrates me is that you all seem to be taking the proper steps and it still doesn't work

    Well if you give it a go tomorrow try deleting it off you PC all together through add/remove in control panel. While you are in control panel make sure all the other BB handheld software is deleted off you pc as well.

    Then navigate to C-program files-common files-research in motion-shared-loader files--- and make sure that folder is empty. IF it isn't then delete everything in there. Empty your recycle bin and reboot your pc then install a fresh copy and try again. Keep us posted

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •