Page 11 of 24 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 81 to 88 of 189

  1. #81
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    columbus, oh
    PIN
    30EB1280
    Device
    Tour 9630
    OS
    v5.0.0.419
    Posts
    9
    just downloaded bout to do a clean install. hoprfully all goes well lol.........



  2. #82
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Hi i've tried to load numerous 5.0 leaks on my tour but it always fails saying "failed to load during multi-stage operation" will i get there error with this leak too? if so is there any way to fix it?? thanks for help in advance

  3. #83
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bethlehem Twsp, NJ
    PIN
    msg me then ask
    Device
    Bold 9650
    OS
    6.0.0.431
    Posts
    50
    Do you have to dump the blackberry to install the new OS? Why cant you just install over it?



  4. #84
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    columbus, oh
    PIN
    30EB1280
    Device
    Tour 9630
    OS
    v5.0.0.419
    Posts
    9
    ok just installed, and restored everything and its on its 5th reboot. now im bout to play with it

  5. #85
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    columbus, oh
    PIN
    30EB1280
    Device
    Tour 9630
    OS
    v5.0.0.419
    Posts
    9
    im still playin with everything, checking to c what works and doesn't work. everything seems to b great on this build except for my sprint navigation askin me to set my permissions to allow and save, i done just that and after a couple times it just takes me to the home screen, then when i go to use it again i have to do the same thing lol. but other then that it seems to b sturdy.

    thanx



  6. #86
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Phoenix, AZ
    PIN
    312939D8
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    450
    Has anyone tried this with T-MO yet. I have a buddy that is running .61 and when we tried .230 he was getting the no circuit/channel error but he doesnt get it with .61 so just curious if anyone has tried it.

  7. #87
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by gchristy View Post
    Hi i've tried to load numerous 5.0 leaks on my tour but it always fails saying "failed to load during multi-stage operation" will i get there error with this leak too? if so is there any way to fix it?? thanks for help in advance
    If you ask me, it sounds like an issue with your computer. I would try uninstalling and reinstalling Desktop Manager.

  8. #88
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bethlehem Twsp, NJ
    PIN
    msg me then ask
    Device
    Bold 9650
    OS
    6.0.0.431
    Posts
    50
    I am in the process of loading 419. Will let you know how it goes and what I noticed, if anything, different

Page 11 of 24 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •