Page 5 of 39 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 33 to 40 of 311

  1. #33
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Brett, try restarting PC may be as well.



  2. #34
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    wiped my device about to load

  3. #35
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Miami
    PIN
    30FB551F
    Device
    BlackBerry Stor
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    398
    Quote Originally Posted by Brett Wyman View Post
    Anyone been able to load this? I keep getting this on my screen.

    Yes, I got that as well, I had to uninstall, restart pc, install again, restart to work but it did work after all



  4. #36
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Poconos
    PIN
    Just ask plz :)
    Device
    Blackberry Storm2 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    283
    any changes guys?

  5. #37
    Join Date
    Dec 2009
    PIN
    30fd8208
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    4
    They made the blue when selecting different letters bigger which is pretty cool. The zoom on the camera works better. The only thing they didn't fix was they still didn't fix the gap less play back from going to different tracks on music. The 8900 with .348 had fixed that with gap less play back but I guess they didn't keep this feature.



  6. #38
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    Pop-up letters for qwerty keyboard are back, and able to be turned on/off. Default setting is OFF. {home screen} -> Options -> Screen/Keyboard -> Show Key Indicator..

  7. #39
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    USA
    PIN
    head
    Device
    8530 Curve/9550 Storm 2
    OS
    337/428
    Posts
    92
    Mine got stuck 2/3 of the way on first boot after O/S install, I pulled the battery and that fixed the problem, otherwise no issues.

  8. #40
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    Quote Originally Posted by Antoniof3 View Post
    Mine got stuck 2/3 of the way on first boot after O/S install, I pulled the battery and that fixed the problem, otherwise no issues.
    Usually it hangs around there for a good 15 minutes but does complete

Page 5 of 39 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •