Page 33 of 39 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 257 to 264 of 311

  1. #257
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Missouri
    PIN
    3212AFA1
    Device
    Bold 9650
    OS
    6.0.0.222
    Posts
    119
    For the people that don't seem to be having issues...did you wipe your phone and then install the 428 OS fresh, or did you install over your previous OS? I'm just trying to figure out why it runs smooth for some and others have huge issues.



  2. #258
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    I'm not to happy with this build after a couple days without a battery pull. After just one day basically the typing lag is horrible for me. Battery doesn't last a day either with this OS. After a battery pull it runs great for like a day but thats all. I"ll probably go back to OOAK's hybrid or something

    I wiped the device and wiped the file system before I loaded too

  3. #259
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    CT, USA
    PIN
    OT NOIR
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.607 A_E_hybrid
    Posts
    99
    after a few days now i am really happy with this build. no lag, great signal, battery life the same as .320 and some hybrids i ran. it is strange how some have issues and some dont. but that seems to be the case with blackberries.
    i did a wipe before the install. i also did this on a fresh install of windows 7 on my laptop and had no snags.
    btw... i cannot get JLComander to work on Win7 so i have to use BBMCP (which works great). anyone else have this issue?



  4. #260
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Missouri
    PIN
    3212AFA1
    Device
    Bold 9650
    OS
    6.0.0.222
    Posts
    119
    Quote Originally Posted by Miata492 View Post
    after a few days now i am really happy with this build. no lag, great signal, battery life the same as .320 and some hybrids i ran. it is strange how some have issues and some dont. but that seems to be the case with blackberries.
    i did a wipe before the install. i also did this on a fresh install of windows 7 on my laptop and had no snags.
    btw... i cannot get JLComander to work on Win7 so i have to use BBMCP (which works great). anyone else have this issue?
    I have JLC installed on my laptop with windows 7. When you install you have to run as admin. If you don't you'll get an error when you try to run it.

  5. #261
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    West Coast
    Device
    9850 & PB
    OS
    7.0.0.362
    Carrier
    VZW
    Posts
    336
    Could it be time for Dr. BBCrackman to come in?



  6. #262
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    Quote Originally Posted by Pblakeney View Post
    Could it be time for Dr. BBCrackman to come in?
    There is always room for the Doctor!

  7. #263
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bronx
    Device
    Storm 9550 & Tour 9630
    OS
    Storm .428 Tour 5.0.0.419
    Posts
    39
    i know i read this somewhewre, but don't know if there is a fix. my speed dials don't work and for some that do,they dial the wrong speed dial number. Someone said this fixed itself, but i find that strange. Any suggestions beside don't use them (LOL)?
    Last edited by jarniella; 12-20-2009 at 10:55 AM.

  8. #264
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Device
    9700
    OS
    .442
    Posts
    147
    my sound notifications stop playing (even if i want to test them when editing a profile) after a day or so, until i reboot. (it can take a few days too)

    i dont know what sets this off.

    other than that, i have no problems, and the os feels better allarround.

    pd: i had the browser disapearing after reboots, or edge never turning to EDGE after a reboot, and now with this os my storm always "registers" with the network after a reboot (it shoud not do that EACH time i reboot), but the browser never goes away, and EDGE comes after every reboot :P

Page 33 of 39 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •