Page 17 of 39 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 129 to 136 of 311

  1. #129
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Denver
    PIN
    EAPPLE...Y
    Device
    9550
    OS
    5.0.whatever is newe
    Posts
    1,102
    Opera mini works. Whats up with the native browser?
    Last edited by Rellims; 12-15-2009 at 01:43 PM.



  2. #130
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Device
    9700
    OS
    .442
    Posts
    147
    any idea why the mesages/sms apps (no idea the phone one) are no longuer matching with my contacts ? berrypopup does tho.

  3. #131
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Portland, OR
    Device
    Storm2 9550 / Bold 9650 (VZW)
    OS
    5.0.0.??? Hybrid?
    Posts
    140
    Quote Originally Posted by Rellims View Post
    Opera mini works. Whats up with the native browser?
    Hate to feel like I am "piling on" but my native browser works just fine.

    I've been running so many different hybrids the past month or so that I don't know if .428 is better that .320. But, it runs well for me.

    Nonetheless, it is a bit disconcerting to read about the various issues folks are having with this. Leaving for a business trip tomorrow--perhaps I should load straight .320 just to be sure ...



  4. #132
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Rellims View Post
    Holly battery drain Batman! I have had this off the charger for 2 and a half hours and its almost dead already. Anyone else experience this?

    It is within the realm of possibilly that my dog unplugged the charger lastnight (yes she does that) and it didnt actually charge last night.
    My average discharge is 4.3% which is a little high but not bad. Memory though is rock solid with this build

  5. #133
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by tbcpn View Post
    Hate to feel like I am "piling on" but my native browser works just fine.

    I've been running so many different hybrids the past month or so that I don't know if .428 is better that .320. But, it runs well for me.

    Nonetheless, it is a bit disconcerting to read about the various issues folks are having with this. Leaving for a business trip tomorrow--perhaps I should load straight .320 just to be sure ...
    No browser issues here well sans the normal javascript issues. In general this build is working better IMO then 320.



  6. #134
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    I have been running since it leaked and am not seeing any problems at all. Battery is strong and memory leak is none. I am seeing none of the issues listed above.
    Posted via mobile device

  7. #135
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Missouri
    PIN
    3212AFA1
    Device
    Bold 9650
    OS
    6.0.0.222
    Posts
    119
    I'd like to know about the homescreen wallpaper showing on the app screen as well. Could it be a setting somewhere?
    Posted via mobile device

  8. #136
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NE Ohio
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.451\V6
    Posts
    463
    I`m not having any issues either. Running great for me.
    Posted via mobile device

Page 17 of 39 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •