Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 25 to 31 of 31

  1. #25
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Italy (for the moment)
    Device
    9520
    OS
    5.0.0.402
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by MePascal View Post
    @Teddy.it

    You are correct sir. MaxMen does not have the same results deleting unwanted files on the newer 5.0 OS's.
    It's a tough break for all of us.

    I'm thinking to use BBSAK, but I don't know the right cod diles to delete



  2. #26
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Device
    9700
    OS
    .442
    Posts
    147
    why do you want to delete things with so much free mem ? :P

    pd: i do remove things with MCP before installing the os tho :P

  3. #27
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Italy (for the moment)
    Device
    9520
    OS
    5.0.0.402
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by rcocchiararo View Post
    why do you want to delete things with so much free mem ? :P

    pd: i do remove things with MCP before installing the os tho :P
    Because I'm a maniac :Eyecrazy:.... I don't like sample files



  4. #28
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Device
    9700
    OS
    .442
    Posts
    147
    Quote Originally Posted by Teddy.it View Post
    Because I'm a maniac :Eyecrazy:.... I don't like sample files
    you are like me then :P

    pD: i already thought so, thats why i told you how i remove them in my "pd"" XD

  5. #29
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Scotland
    Device
    9520
    OS
    5.0.0.306
    Posts
    18

    Reset

    So far for me build 402 has been great - except for one small issue. 4 times out of 5, every time that I try to launch the camera it causes the phone to crash and reboot. Screen flashes error but its too quick for me to get a good look.

    Anyone else had this issue? Anyone know of a fix or workaround?

    -Kerr



  6. #30
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by Kerr View Post
    So far for me build 402 has been great - except for one small issue. 4 times out of 5, every time that I try to launch the camera it causes the phone to crash and reboot. Screen flashes error but its too quick for me to get a good look.

    Anyone else had this issue? Anyone know of a fix or workaround?

    -Kerr
    Have you tried a battery pull?

  7. #31
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Scotland
    Device
    9520
    OS
    5.0.0.306
    Posts
    18
    I have done lots of battery pulls, although with this issue I don't need to as the crash causes the phone to do a full reset.
    Also tried tonight re-installing O/S - no joy, so unless I can get hold of the next leak I may have to roll back to the last.

    -Kerr

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •