Page 92 of 124 FirstFirst ... 42829091929394102 ... LastLast
Results 729 to 736 of 990

  1. #729
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kittery, ME
    PIN
    305BC4D1
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.1xx v3.5
    Posts
    542
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Going to install it now. Will post my finding to all tomorrow.
    just had a random reboot for first time in a long time on 3.5...how was the .109 radio you just used???



  2. #730
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 Hybrid v6
    Posts
    130
    Quote Originally Posted by Brian.Tufo View Post
    just had a random reboot for first time in a long time on 3.5...how was the .109 radio you just used???
    I've had 4 reboots now since installing v3.5. Please keep me informed on yours, especially if you go to the .109 radio. I'd like to know if that would make a difference. I might just go back to v3. Had no problems with that OS: memory was stable, speed was good, and no reboots.

  3. #731
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 (.132 radio) w BBCM 7.2
    Posts
    216
    Quote Originally Posted by bgunckel View Post
    I've had 4 reboots now since installing v3.5. Please keep me informed on yours, especially if you go to the .109 radio. I'd like to know if that would make a difference. I might just go back to v3. Had no problems with that OS: memory was stable, speed was good, and no reboots.
    I installed the .109/3.5 this morning. Seems to be ok so far but I also ran Shrink a OS so I'm doing everything I can to torque my Storm :lmao:

    I'll report back later on how it's running.



  4. #732
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Northern Calif.
    Device
    Storm 9530
    OS
    v.5.0.0.328 4.2.0.128
    Posts
    86
    I have experienced four or five freezes requiring a reboot? I loaded Meterberry and Quicklaunch a day before they started happening. Any one else having those problems?

  5. #733
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Scottsdale, AZ
    PIN
    T OF GUINN
    Device
    9550 Storm 2 Verizon
    OS
    5.0.0.607/643 (OOAK)
    Posts
    940
    My Quicklaunch has worked with no problems.

    What radio did bmerdinian use in his hybrid? Mine worked best on his.



  6. #734
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Pain Producer View Post
    My Quicklaunch has worked with no problems.

    What radio did bmerdinian use in his hybrid? Mine worked best on his.
    Depending on what version either .113 or .122

  7. #735
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hawaii
    Device
    Storm 9530
    OS
    Lyric 5.0.0.419 w/ 4
    Posts
    125
    Quote Originally Posted by Pain Producer View Post
    My Quicklaunch has worked with no problems.

    What radio did bmerdinian use in his hybrid? Mine worked best on his.
    He gave 2 options. The first option uses the Hybrid v3 CDMA, which I believe is from .113 (4.0.0.144) and the second uses the .122 CDMA (4.0.0.153). I tried both, and the first option worked best for me - pretty much the difference between the 2 options for me was less battery drain using option 1.

    I've been on v3.5 for a day and a half now. and it seems the accelerometer is a little snappier and the little clock does not pop up as often when loading apps or browsing. But it seems the battery is draining a little faster than on .122. I've been trying to minimize variations in useage and where I use the phone (since jlevy told me low signal will eat up more battery). I'm thinking the apparent increase in battery drain might be because v3.5 uses the .122 radio (4.0.0.153)?

    I'm thinking I may try BBCrackman's v3.5 with the .113 radio that he just put together for us to see if it addresses my battery drain issue.

    Hope this helped a little.

  8. #736
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 (.132 radio) w BBCM 7.2
    Posts
    216
    Quote Originally Posted by snmemx View Post
    I installed the .109/3.5 this morning. Seems to be ok so far but I also ran Shrink a OS so I'm doing everything I can to torque my Storm :lmao:

    I'll report back later on how it's running.
    Ok, so far I'm at 79% battery and 36.5mb free memory. I also added Quicklaunch so that might be taking a tiny bit of memory. I used the phone a little while ago and it sounded great....have had 2+bars 1XEV since installing.

    One question I'd like to confirm is, if I did the 109v3.5 install correctly, my platform should be 4.0.0.136 and my OS Version should be 4.7.0.122. That sound right?

Page 92 of 124 FirstFirst ... 42829091929394102 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •