Page 74 of 124 FirstFirst ... 2464727374757684 ... LastLast
Results 585 to 592 of 990

  1. #585
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 (.132 radio) w BBCM 7.2
    Posts
    216

    Enterprise Activation

    Ok, I just upgraded to v3.5 from v3.0 and it doesn't look like the upgrade automatically initiated the enterprise activation like it did when I first went from .75 to v3...does anyone know if it should have done the activation? I just want to make sure I got the upgrade done correctly...it shows v4.7.0.122 (platform 4.0.0.153).

    Thanks!



  2. #586
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    got this in my search for you:

    Quote Originally Posted by JRSCCivic98 View Post
    If you upgrade the device while plugged into a PC with DM that's on the corporate network, a reactivation via password is not needed as the BES server will be avialable on the local network to connect to. However, if you do the upgrade at home or away/disconnected from the corporate network, then you will need a new password to reactivate BES.
    Quote Originally Posted by bregimand View Post
    Yes, you have to re-activate your BES account. I've done this with .75, .86, .90, .103 & now .109.

    A little advice......DON'T do a full backup & restore or you'll have duplicate calendar, contacts & notes when you activate BES again. You can do a selective backup & get everything, BUT the PIM folders (calendar, inbox, contacts, etc) Trust me, let the BES push you outlook data back to your BB & save yourself the headache.

    My .02 cents.
    Quote Originally Posted by polar135 View Post
    From what I understand, it depends on how your BES is set up. Example: My company allows for automatic reactivation of their BES connection with upgrade. I make sure my DT software is set and knows I am on a BES and I am connected to the network when I do the upgrade. As long they allow the automatic reactivation u should be good to go. I have reconnected while connected to my laptop after the upgrade with no issue along with after the upgrade is done, unplugged after the upgrade and the BES reactivated wirelessly. Good luck!
    Last edited by Neolantis; 04-13-2009 at 03:21 PM.

  3. #587
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 (.132 radio) w BBCM 7.2
    Posts
    216
    Quote Originally Posted by Neolantis View Post
    got this in my search for you:
    I outsource my BES (so not on the corporate network), however I was connected to the internet when I did the upgrade.

    I've done a couple of battery pulls now...seems like the thing wants to stay on 1X rather than EVDO. I tried to do an Enterprise Activation and got an error message.

    When I did the upgrade from .75 to V3 it automatically re-activated the enterprise stuff. This time it shows the activation hasn't been done.



  4. #588
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by snmemx View Post
    I outsource my BES (so not on the corporate network), however I was connected to the internet when I did the upgrade.

    I've done a couple of battery pulls now...seems like the thing wants to stay on 1X rather than EVDO. I tried to do an Enterprise Activation and got an error message.

    When I did the upgrade from .75 to V3 it automatically re-activated the enterprise stuff. This time it shows the activation hasn't been done.
    try *228 option 2?

  5. #589
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 (.132 radio) w BBCM 7.2
    Posts
    216
    ok, so this is spooky. I just started DM to see restore everything and try the start over and it randomly started to do an Enterprise Activation. Guess I'll see what happens.



  6. #590
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Did it work?

  7. #591
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 (.132 radio) w BBCM 7.2
    Posts
    216
    Quote Originally Posted by Stiefler07 View Post
    Did it work?
    Seems to be now, thank goodness. It finished the activation and seems to be settling down. Gotta run an errand and will check settings while out/about and will report back how it's looking.

    Thanks again to everyone for the input/help/great hybrids!

  8. #592
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by snmemx View Post
    Seems to be now, thank goodness. It finished the activation and seems to be settling down. Gotta run an errand and will check settings while out/about and will report back how it's looking.

    Thanks again to everyone for the input/help/great hybrids!
    Glad you got it up!

Page 74 of 124 FirstFirst ... 2464727374757684 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •