Page 55 of 124 FirstFirst ... 545535455565765105 ... LastLast
Results 433 to 440 of 990

  1. #433
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Device
    9650 & 9530
    Posts
    793
    Quote Originally Posted by mizjewels View Post
    Darlin if ur daddy can find my daddy-weeeeell, I won't stand in the way. But if you try to steal my phone we got beef!
    Wrong thread.



  2. #434
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    Storm
    OS
    BBC V3.5
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by cruznthru View Post
    Clear these files
    Go to Browser>Menu (BlackBerry Button)> Options>Cache Operations, and clear all of the tabs.
    nope, phone still sits on the regular page, while DM is saying transfer in progress. It doesnt show the to computers on the phone for the transfer.

  3. #435
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by loboboy View Post
    Hey pupp and crusn check my thread on my email isssue, still can't get it fixed and don't know why.
    sure...

    Quote Originally Posted by cruznthru View Post
    Pup is in Da house!

    Waddup !!!!!

    Quote Originally Posted by Kryptonian View Post
    umm how do I clean out the temp files?
    Go to Browser>Menu (BlackBerry Button)> Options>Cache Operations, and clear all of the tabs.



  4. #436
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by Kryptonian View Post
    nope, phone still sits on the regular page, while DM is saying transfer in progress. It doesnt show the to computers on the phone for the transfer.


    try using apploader.exe and reload the current files...its gona ask you to backup and say yes.

  5. #437
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Device
    9650 & 9530
    Posts
    793
    Quote Originally Posted by Kryptonian View Post
    I am having trouble connecting to my storm. DM shows im connected and will not allow me to do a back up. I have uninstalled and reinstalled everything (twice!). I was thinking maybe there is an issue with the software on the storm considering it froze during installation of 3.5.1 but i can't connect to it to wipe it. Nor do i have the right program to do so. I am on verizon and my os is xp
    3.5.1 is not recommended for Verizon, you'd fare better with 3.5. You need to unistall all of the Storm updates from your computer through you control panel. Then download 114 and install to your computer. Then download and execute the 3.5 file..Then install the OS using the App loader, not the Desktop Manager.



  6. #438
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by cruznthru View Post
    3.5.1 is not recommended for Verizon, you'd fare better with 3.5. You need to unistall all of the Storm updates from your computer through you control panel. Then download 114 and install to your computer. Then download and execute the 3.5 file..Then install the OS using the App loader, not the Desktop Manager.
    lol, i went back to 114 V2....it was the best for me.

  7. #439
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by Kryptonian View Post
    nope, phone still sits on the regular page, while DM is saying transfer in progress. It doesnt show the to computers on the phone for the transfer.
    Kryptonian, will crackmem connect. If so,
    Wipe with it and reload OS.


    Have you tried rebooting your PC

  8. #440
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Device
    9650 & 9530
    Posts
    793
    Looks like we hittin doubles kill'a

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •