Page 44 of 124 FirstFirst ... 3442434445465494 ... LastLast
Results 345 to 352 of 990

  1. #345
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by hv_thugg View Post
    no that never explain why.
    Which provider are you with?



  2. #346
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    OS
    4.7.0.114 Hybrid v3
    Posts
    19
    It is not installing the OS at all, and I had the v3 before. Any ideas?

  3. #347
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Venc View Post
    It is not installing the OS at all, and I had the v3 before. Any ideas?
    Did you make sure to delete the vendor.xml file?



  4. #348
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    OS
    4.7.0.114 Hybrid v3
    Posts
    19
    I'm installing .114 again, lets see if it works. I already had it deleted, as I did when I installed v3

    Ohh and I deleted the folder on the Shared folder just in case
    Last edited by Venc; 04-12-2009 at 03:11 AM.

  5. #349
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    OS
    4.7.0.114 Hybrid v3
    Posts
    19
    It is now updating, I don't know what was the problem, but by uninstalling and reinstalling .114, then your EXE file, then erasing Vendor xml, it now is updating.

    Thanks



  6. #350
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Venc View Post
    It is now updating, I don't know what was the problem, but by uninstalling and reinstalling .114, then your EXE file, then erasing Vendor xml, it now is updating.

    Thanks
    Cool. Let me know if you anything else comes up.

  7. #351
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    305304FC
    Device
    Storm 9530
    OS
    .113
    Posts
    40
    Quote Originally Posted by cruznthru View Post
    randumbthots, how you doing out there buddy?
    not so good, i still couldnt get it.
    i uninstalled .114, and downloaded .109
    installed it, then installed the hybridv3.5
    and deleted vendor.xml, and loaded, but
    still the same issue, its terrible

  8. #352
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    305304FC
    Device
    Storm 9530
    OS
    .113
    Posts
    40
    lol everyones sleeeeeeping

Page 44 of 124 FirstFirst ... 3442434445465494 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •