Page 118 of 124 FirstFirst ... 1868108116117118119120 ... LastLast
Results 937 to 944 of 990

  1. #937
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by starwatcher View Post
    Phone rebooted by itself about 15 minutes ago. When it came up. VSOD. Pulled SDCARD out, rebooted. Another VSOD. Pulled battery out. Left it out for 2 minutes. Put it back in. Another VSOD.

    HELP. What do I do?
    Keep trying to do more battery pulls at one/some time it will stop, you using 3.5.1?



  2. #938
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530 AT&T
    Posts
    97
    Maybe remove the SIM card, Media Card and battery for a few minutes?

    I am back on a solid "EDGE" now.

  3. #939
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    Posts
    8
    using 3.5.1

    Took 5 battery pulls with SDcard out. Finally no VSOD. But now waiting my 5-10 minutes for EDGE to come up.

    Not really sure I like this hybrid now. Never had so many VSODs and crashes.



  4. #940
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    3.5.1 uses the .90 sfi and it was the worst in my opinion for stability but best for EDGE, lot have people have been complaining bout losing EDGE. If it keeps happening, try this: Go to manage connections> turn network off> perform a battery pull> after boot up go back to manage connections> turn network on...... that should help or maybe even fix it, i had this problem with my 1XEV and this helps my problem

    Glad to see your getting solid EDGE now brian!

  5. #941
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530 AT&T
    Posts
    97
    EDGE is fine, just had a random reboot, followed by a "Media Card Insterted" error. I pulled the battery, pulled the card, rebooted, red powered off, inserted card, and red powered back on.



  6. #942
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by brianct1972 View Post
    EDGE is fine, just had a random reboot, followed by a "Media Card Insterted" error. I pulled the battery, pulled the card, rebooted, red powered off, inserted card, and red powered back on.
    Unfortunately that may happen with .90. But you did the right thing. May want to wipe the phone and reinstall the OS. I have been running v3.5.1 for a long time with no issues (but I wiped before installing).

  7. #943
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Unfortunately that may happen with .90. But you did the right thing. May want to wipe the phone and reinstall the OS. I have been running v3.5.1 for a long time with no issues (but I wiped before installing).
    I have had the same results. This time around for me, .90 has been very stable. I've only had one VSOD from deleting an app from the phone. A couple hard resets and I was good to go.

  8. #944
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Myrtle Beach SC
    Device
    Blackberry storm 9530
    OS
    238/230 hybrid
    Posts
    75
    I to am having the same problems with random reboting and VSOD along with that if I turn my phone off and turn it back on I will lose my EDGE and the only way that i can get it back is to quickpull and sometimes this will not work either

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •