Page 110 of 124 FirstFirst ... 1060100108109110111112120 ... LastLast
Results 873 to 880 of 990

  1. #873
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530 AT&T
    Posts
    97
    It is still there after that.



  2. #874
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kittery, ME
    PIN
    305BC4D1
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.1xx v3.5
    Posts
    542
    Quote Originally Posted by brianct1972 View Post
    It is still there after that.
    interesting. may be a bit "harsh" but try deleting the app and redownloading it.

  3. #875
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530 AT&T
    Posts
    97
    Giving that a try now.



  4. #876
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kittery, ME
    PIN
    305BC4D1
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.1xx v3.5
    Posts
    542
    i hope it works out for you.

  5. #877
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530 AT&T
    Posts
    97
    Media Card Inserted error after reboot....



  6. #878
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kittery, ME
    PIN
    305BC4D1
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.1xx v3.5
    Posts
    542
    Quote Originally Posted by brianct1972 View Post
    Media Card Inserted error after reboot....
    what did you do last time that came up?

    and just to be clear is it an error or just the message that says media card inserted?

  7. #879
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530 AT&T
    Posts
    97
    Removed the card, battery pull, rebooted, put card back in after it restarted.

  8. #880
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530 AT&T
    Posts
    97
    Upon reboot now I get Media Card Removed, and I cant get rid of that....

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •