Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 17 to 24 of 31

  1. #17
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    Storm
    OS
    5.0
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by TemperamentalMan View Post
    Welcome to Bobby. I've looked through Google and other search engines and have found nothing yet. I'm still searching. Hopefully someone else on the Help Team has had better luck.
    Thanks TM. I will leave this next statement intentionally vague: I also work for a telecommunications company. I'm going to try my luck with some folks in the office tomorrow with similar interests. I'll post what I find.

    Here's what I've found:
    BlackBerry Storm .90 Radio File = rim0x04001404.sfi (4shared.com)

    I'm putting a wager of a cold beverage of choice, that the .sfi file just got skipped in build of the new release for Mac and will get dropped in the install package shortly.

    Looking forward to added input & output.
    -Bobby



  2. #18
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    Storm
    OS
    5.0
    Posts
    15
    Looks like the issues keep coming for 5.0 RIM legit installs.
    News from the field @ the unnamed communications company:
    It appears that many PC Users are losing the BB Instant Messenger (and additional apps) after 5.0 rolls in, and Mac Users who install with BBDM for Mac are unable to complete the install.

    Still looking for a workaround for:
    "Cannot complete install. Error - Failed to validate OS image file: /Users/<user name>/Library/Application Support/BlackBerryDesktop/Device Applications/feb2ff4c400c5cfe5379d1e45609319f1996c020/rim0x04001404.sfi"

    I'm curious if this .SFI file is loaded into any PC User's application support library? I'm likewise curious if copying the file, and manually placing it into the Mac User's application support library will fix it.

    I'm open to being a guinea pig.:Eyecrazy:

    I'm also curious if any RIM folks troll these boards looking for real world issues/fixes.?

    -Bobby

  3. #19
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    I know that our MAC users have been busy adn are usually nite owls.. Hopefully one of them will be through soon..



  4. #20
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    Storm
    OS
    5.0
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    I know that our MAC users have been busy adn are usually nite owls.. Hopefully one of them will be through soon..
    Thanks jnepsa.
    I'll keep my eyes peeled.
    Funny, us Mac folks are late night forum runner. AI's & Apple Support forums are wildest at night.

    Sadly "another forum" suggested "just load the OS from a PC."
    I had to ask myself... Seriously? Thats the solution? Give up and use a PC?

    So I signed up for

    Sorry, not me. I'm analytical by nature and need to know why it won't work and fix it. But it does explain the frustration expressed by jmf5017 in the grandfather posting.

    See y'all soon.
    Bobby

  5. #21
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Device
    HTC Thunderbolt
    OS
    Android
    Posts
    262
    I used DM on my iBook to do the install and all went fine, then used my work notebook (PC) to activate BES ... Wonder how many other people had issues doing the install from a Mac?



  6. #22
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    Storm
    OS
    5.0
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by apuntsel View Post
    I used DM on my iBook to do the install and all went fine, then used my work notebook (PC) to activate BES ... Wonder how many other people had issues doing the install from a Mac?
    By my count... 2.
    But that's all I've see on here. A friend at work used his 10.5.8 and 5.0 loaded.

    I wonder if it's a Snow Leopard thing. Only speculation. It's odd though that the exact same file is missing.
    I might be on to something thought. Working through going back to a previous OS to run some tests.
    I've gotta get myself a spare BB to beat up on, it's too stressful experimenting on my primary device.
    Last edited by AADC; 10-27-2009 at 05:19 PM.

  7. #23
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Schenectady, NY
    Device
    Motorola Droid
    OS
    Android 2.0
    Posts
    375
    It might take me a few days, as I am dealing with a death in the family right now; but I will mess around on my Hackintosh and see what I can come up with. I almost suspect that it IS a Snow Leopard issue, and could be something as simple as things getting placed in the wrong folders. I believe the error message itself means the file failed its built-in checksum verification.

    I will post again if I come up with anything.

  8. #24
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Device
    HTC Thunderbolt
    OS
    Android
    Posts
    262
    Quote Originally Posted by AADC View Post
    By my count... 2.
    But that's all I've see on here. A friend at work used his 10.5.8 and 5.0 loaded.

    I wonder if it's a Snow Leopard thing. Only speculation. It's odd though that the exact same file is missing.
    I might be on to something thought. Working through going back to a previous OS to run some tests.
    I've gotta get myself a spare BB to beat up on, it's too stressful experimenting on my primary device.
    10.5.8 here as well

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •