Page 46 of 62 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Results 361 to 368 of 490

  1. #361
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    storm
    OS
    hybrid
    Posts
    5

    Question Does anyone know how to fix voice dialing?

    In an earlier post, I described how bad, and dangerous, vad has become in the latest BB release. Does anyone know how to change the vad code module with an earlier one to restore performance?



  2. #362
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Blackberry Storm
    OS
    4.7.0.148
    Posts
    4

    HELP...my VMAIL indicator doesn't go away

    Ok, I know it's probably a service provider problem but they aren't having any luck with it.

    I didn't have this problem when I was on .148. But, since I had upgraded to .328, the indicator just doesn't want to go away.

    I've tried to turn off my phone and leave a voicemail and then turn it back on, listen to the vmail, and delete it...but that didn't work either.

    I've done several battery pulls and still to no avail.

    Argh, maybe I'll just go to a Verizon store and see what they can do for me.

    If anyone has a suggestion, feel free to let me know.

    Thanks.

  3. #363
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Western,NY
    PIN
    someone us
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.1015
    Posts
    377

    Screen Dim

    I had not seen where anyone else has called verizon on the screen dim issue.
    I just spent a half hour on the phone with verizon tech support. The person seemed to have NO clue what i was talking about, which i find unbelieveable.

    After the normal check the settings and battery pulls they make you do (which i had done a bunch of times like everyone else) they seemed to think it is a defective device and are sending me a new one. I know in my heart that this will NOT fix my issue. Oh well at least i may get one that the screen click works...lol.

    I really believe that if people called verizon and started complaining maybe they will push rim for an update to correct this issue.

    Thanks to all.
    Rules



  4. #364
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .419/.692 Hybrid by Lyricidal (Shrunk)
    Posts
    510

    VIDEO RECORDER - Audio playback levels low????

    I recorded several videos using the video camera and the playback audio levels are unacceptably low even at full volume. Camera was set for normal video. Anyone able to confirm this or steer me in the right direction to ajust the playback level?
    The prerecorded video (Babylon) plays back just fine.
    Last edited by toytooii; 10-28-2009 at 11:45 AM.

  5. #365
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    storm
    OS
    hybrid
    Posts
    5

    voice dialing fixes

    Quote Originally Posted by xkwwwx View Post
    this is a problem directly related to nuance's new version of vad. Upgraded in 323 and again on 328, it is still far from stable. What is going on here? No stable bluetooth on a blackberry. There was nothing wrong with version 2088 47.2 0241. This is just another reason for staying on 230 hybrids and a good reason for not buying the 9550!
    Does anyone know how to replace just the voice dialing code?



  6. #366
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.419/425/428
    Posts
    11

    Video camera low record volume

    Quote Originally Posted by toytooii View Post
    I recorded several videos using the video camera and the playback audio levels are unacceptably low even at full volume. Camera was set for normal video. Anyone able to confirm this or steer me in the right direction to ajust the playback level?
    The prerecorded video (Babylon) plays back just fine.
    YES, I just posted an inquiry on Crackberry about this same issue. I have tried recording a video, and the playback volume is much lower than my previous OS .151. I have the playback volume turned up to max also.

  7. #367
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by RandomElectron View Post
    Does anyone know how to replace just the voice dialing code?
    You could try copying the VAD modules from an earlier version and installing them.

  8. #368
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .419/.692 Hybrid by Lyricidal (Shrunk)
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by coolbikeman View Post
    YES, I just posted an inquiry on Crackberry about this same issue. I have tried recording a video, and the playback volume is much lower than my previous OS .151. I have the playback volume turned up to max also.
    Thanks- good to know I'm not alone on this one.
    All other audio levels are just fine;voice notes,music,phone etc. The only problem I'm noting is on videos recorded by the video camera.

Page 46 of 62 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •