Page 34 of 62 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 265 to 272 of 490

  1. #265
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Blackberry Storm
    OS
    4.7.0.148
    Posts
    4

    Voicemail....

    My voicemail icon is still on my screen and I don't have a voicemail in my mailbox. I wonder what's going on...I did a bat pull and it still on there.

    Also, I can't set up my VVM. It keeps on giving me the same message over and over again...

    "Your mailbox is not set up for Visual Voicemail. Do you want to start the permission process?"

    When I click yes, it tells me,

    "Your profile is still bing updated. Please wait 5 minutes before launching your Visual Voice Mail...."

    I've waited 2 hours and it's still giving me that same message. I'm currently on the phone with Verizon technical support, but they're having a hard time figuring what the hell the problem is.

    Is it because I upgraded to .328?

    Also, does anyone know how to stop the APP world icon from disappearing after it is installed and I do a battery pull?

    Any help would be good! Thanks
    Last edited by bibat; 10-26-2009 at 10:12 PM.



  2. #266
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Michigan
    Device
    storm
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    49
    I'm doing a complete install from the verizon version of the release. maybe this will fix it... Thanks for all the help guys appreciate it!

  3. #267
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Michigan
    Device
    storm
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    49
    Fixed it! thanks y'all



  4. #268
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    East Tennessee
    Device
    Storm 9550
    OS
    5.0.0.1015
    Posts
    89
    3rd party apps I have not gotten to work as of yet with os 5.0.0.328

    PaderSyncFTP v1.0.7



    MidpSSH v1.7.3



    Other then the above mention, I am a happy camper.

  5. #269
    Join Date
    Oct 2009
    PIN
    232426C9
    Device
    Torch 9800
    OS
    6.0.0.534
    Carrier
    Bell Mobility
    Posts
    14
    i downloaded the official from verizon. i have .323 installed, working fine. deleted all installs on comp. installed official from verizon, deleted the vendor.xml (im on bell). when trying to load the new .328 from verizon its saying its a downgrade to 4.7....im so lost. any pointers?



  6. #270
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Va.
    Device
    9530/ HTC Incredible
    OS
    5.0.0.591
    Posts
    112
    Quote Originally Posted by f4s7d3r3k View Post
    i downloaded the official from verizon. i have .323 installed, working fine. deleted all installs on comp. installed official from verizon, deleted the vendor.xml (im on bell). when trying to load the new .328 from verizon its saying its a downgrade to 4.7....im so lost. any pointers?
    Try searching the PC, including hidden files, for another vendor.xml - seems sometimes they hide just to screw things up......

  7. #271
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    MORROW,GA
    PIN
    30FB2C76
    Device
    blackberry strom 9550,9530
    OS
    5.0.0.320 vzw
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by tech4hire View Post
    Agreed. I just reinstalled Quickpull and as usual, it failed to work. Going to email their tech support since we now have an official version of a 5.0 OS. Everything else seem to be working fine with this build.
    this what you do go to options then go to applications prss third party then go down to core then select blackberry 5.0.0 system softwrae and prss the berrys hit edit default permissions set everthing to allow and the same for core applications and your quick pull quick lunch will work.I am on my six reset

  8. #272
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    20
    after reset the default permission, quickpull works on .328 yeah~ no more battery pulls, haha

Page 34 of 62 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •