Page 8 of 40 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 57 to 64 of 316

  1. #57
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dallas, TX
    Device
    Motorola Droid
    OS
    Android 2.0
    Posts
    178

    Quicklaunch Glitch?

    Okay...just noticed a glitch with Quicklaunch on the new .323....

    If I pull up QL then click a preset to text someone the QL menu goes away, but SMS does not pull up. If I then click on the SMS icon it shows that a text was created for that individual and is just sitting there waiting in your inbox.

    Unfortunately I did not test this on the previous version of Quick Launch, just the one that just released this morning. I also tried in using the stock Zen theme and it did the same thing, so it's not a result of the theme I'm using.

    Anyone else having this issue?

    *Edit: I just remembered this was doing this last night on the previous version of QL, but at the time I thought it was a result of not having my Contacts restored by my BES yet.
    Last edited by C6StingRay; 10-22-2009 at 09:27 AM.



  2. #58
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beantown MA
    PIN
    NING 1 "CO
    Device
    S2 and Wifey S1
    OS
    Lyric(705H)/607 OS P
    Posts
    579
    I can assist you...1st...Are you familiar w/BBSAK?

  3. #59
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    youngstown area
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    100
    I see alot of people are having problems with BBSAK. Does everyone know they have V1.6.3 out now. I had no problems using this one

    http://rimgeeks.com/download.php?f=B..._Installer.msi



  4. #60
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    9530 Storm
    OS
    .230
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Storm5150 View Post
    What OS is on your phone right now?
    .75

  5. #61
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    9530 Storm
    OS
    .230
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Prince Jah View Post
    I can assist you...1st...Are you familiar w/BBSAK?
    yes, I have it installed on computer...



  6. #62
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beantown MA
    PIN
    NING 1 "CO
    Device
    S2 and Wifey S1
    OS
    Lyric(705H)/607 OS P
    Posts
    579
    That's the one I use and I have no issues w/it! What OS are you running on PC?

  7. #63
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    youngstown area
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    100
    Quote Originally Posted by quiet1 View Post
    Anyone having problems connecting to Viigo, Slacker and/or installing VZWSongID? I read that some are having problems with Viigo, so maybe it's not just me, but Slacker isn't loading any stations, i signed in but it doesn't have any stations, i search for songs but it won't play. VZWSongID, I try to download it but 1/2 through the download it keeps saying Download failed.
    VZWSongID - works fine. I just installed over .230/.238 so i never removed it though.
    Slacker once i updated to latest version I had one problem where i got a call but when it went to start playing song again it couldn't retrieve song one battery pull solved that.

  8. #64
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beantown MA
    PIN
    NING 1 "CO
    Device
    S2 and Wifey S1
    OS
    Lyric(705H)/607 OS P
    Posts
    579
    Quote Originally Posted by soxfan2009 View Post
    yes, I have it installed on computer...


    Am running Win XP and it works great! What issue are you having w/BBSAK

Page 8 of 40 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •