Page 24 of 40 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 185 to 192 of 316

  1. #185
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Blackberry Storm
    Posts
    5

    email setup???

    Hello I just updated to version 323 and loving it but I am having one problem. Whenever I go in to email setup on my storm it ask for my id and password which I don't have. I tried going through the verizon bis web site but it says that I can only logon to my email through my device. Any ideas???? Usually on every other build I just choice email setup and do whatever I need to do. Thanks for any help



  2. #186
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by trakker View Post
    Hello I just updated to version 323 and loving it but I am having one problem. Whenever I go in to email setup on my storm it ask for my id and password which I don't have. I tried going through the verizon bis web site but it says that I can only logon to my email through my device. Any ideas???? Usually on every other build I just choice email setup and do whatever I need to do. Thanks for any help
    That's weird...Are you able to log in to email setup thru device? Usually, it asks for log in info on device too.

  3. #187
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Blackberry Storm
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    That's weird...Are you able to log in to email setup thru device? Usually, it asks for log in info on device too.
    No before the upgrade I can just go into email setup and it will bring up everything without an id or password. It was like I was logged on automatically.



  4. #188
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    MORROW,GA
    PIN
    30FB2C76
    Device
    blackberry strom 9550,9530
    OS
    5.0.0.320 vzw
    Posts
    8

    I got quick lunch and quick pull ver 3.5.4 working os 323

    :1244:this what you do go to options then go to applications prss third party then go down to core then select blackberry 5.0.0 system softwrae and prss the berrys hit edit default permissions set everthing to allow and the same for core applications and your quick pull quick lunch will work :1244:

  5. #189
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    20
    have been playing w/ .323 for a day
    tonight when I was browsing websites i feeled speed slowed down, then i replied to a email using BBMail, found that whenever i switched from letters or numbers or clicked on the sym button, screen froze for a second then changed keyboard...
    a battery pull has fixed the problem. after reboot everything back to smooth. but i'm wondering whether that's unstable or just because i've done something wrong....^^!



  6. #190
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    20
    one more thing with Google Maps, it worked fine once i installed the app. but later on when i lauched the app, it kept prompting to ask permission, eventhough i've checked "dont ask me again" and hit yes, it just keep prompting. i had to close the app and relauched, it was back to normal. didn't ask for permission any more.

  7. #191
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    youngstown area
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    100
    Quote Originally Posted by trakker View Post
    No before the upgrade I can just go into email setup and it will bring up everything without an id or password. It was like I was logged on automatically.
    you will need to call vzw or your carrier and they can tell you your user name but if you don't remember password they can reset it for you. I first set mine when i got the storm and forgot it had to do this like a month ago. its pretty easy but make sure you are around another phone because you can't be on your blackberry when they reset the password

  8. #192
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    youngstown area
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    100
    Quote Originally Posted by vickiy View Post
    one more thing with Google Maps, it worked fine once i installed the app. but later on when i lauched the app, it kept prompting to ask permission, eventhough i've checked "dont ask me again" and hit yes, it just keep prompting. i had to close the app and relauched, it was back to normal. didn't ask for permission any more.
    did you set your default permissions to allow?

Page 24 of 40 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •