Page 12 of 40 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 89 to 96 of 316

  1. #89
    tschace is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    RI
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    8
    24 hours in and it is smooth as glass. .238 was the best build yet because of all of the updated features, but it locked up on me three+ times a day and I had the white bar at the bottom of the screen 3-5 times a day as well. But NO issues whatsoever so far with .323 aside from some cosmetics, such as the 3G icon being gone... I did like that.

    I love, love, love this build. What a difference over everything else prior to .238! It's what the Storm was supposed to be.



  2. #90
    xkwwwx's Avatar
    xkwwwx is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    chicago burbs
    PIN
    dammoni-uhhhhm
    Device
    Verizon 9530/Droid
    OS
    Lyricidal .238/296 Hybrid/android 2.0
    Posts
    141
    Quote Originally Posted by thegift74 View Post
    i'm in the middle of upgrading from .238 to .323. I forget if i'm supposed to delete everything from the loader files folder or not?
    to avoid problems you should use add/remove programs to uninstall previous os installations.

  3. #91
    djinsydius's Avatar
    djinsydius is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by djinsydius View Post
    Forgive me if this has already been addressed, but after I loaded .323 my email icon disappeared. I can still receive emails through my messages folder but it was much easier to have a folder strictly for emails. Any ideas on how to bring it back?
    Anyone? Anyone...Bueller?



  4. #92
    xkwwwx's Avatar
    xkwwwx is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    chicago burbs
    PIN
    dammoni-uhhhhm
    Device
    Verizon 9530/Droid
    OS
    Lyricidal .238/296 Hybrid/android 2.0
    Posts
    141
    Quote Originally Posted by djinsydius View Post
    anyone? Anyone...bueller?
    did you try updating your service books. Options>advanced>host routing table>bb button>REGISTER NOW
    Last edited by xkwwwx; 10-22-2009 at 11:56 AM.

  5. #93
    Orio's Avatar
    Orio is offline BlackBerryOS Fanatic
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by Orio
    Wirelessly posted

    This is odd, and it did this when I first loaded .323, and then mysteriously went away. Well I changed themes and it returned. When I move an icon in app screen, upon completing the move the app OPENS !! Now if you hit BB button and hit "complete move" it doesn't open, but if you do it the fast way by just moving icon and clicking it...it opens the app. Can live with it but was wondering if anyone else has noticed this.
    Well, it quit doing it again...spooky kinda Halloweenish!!! LOL



  6. #94
    djinsydius's Avatar
    djinsydius is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    17
    I did that, I re-sent the service books in my email setup as well. I'm stumped!

  7. #95
    soxfan2009 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    9530 Storm
    OS
    .230
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Prince Jah View Post
    After you wipe w/BBSAK, you'll see a white screen on your phone w/an error message that reads - reload os507-...something like that.. Now be sure you have .323 loaded on PC and vendor deleted. Once you here, lemme know!
    Ok...had to go to an appointment...home now and ready to knock this out.

    First problem, BBSAK won't connect to phone now?!?!?!?!

  8. #96
    xkwwwx's Avatar
    xkwwwx is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    chicago burbs
    PIN
    dammoni-uhhhhm
    Device
    Verizon 9530/Droid
    OS
    Lyricidal .238/296 Hybrid/android 2.0
    Posts
    141
    Quote Originally Posted by djinsydius View Post
    i did that, i re-sent the service books in my email setup as well. I'm stumped!
    are you using bis or bes? Are you using enhanced gmail

Page 12 of 40 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •