Page 40 of 63 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 313 to 320 of 499

  1. #313
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NJ, USA
    PIN
    3051E2FA
    Device
    Blackberry Storm 9530
    OS
    V.5.0.0.797 (Platform 4.2.0.359)
    Posts
    72
    Is anyone else having a problem with Vlingo? It installs and sets up correctly, but after a short while my convenience key I set it to doesn't do anything when pushed. Any ideas?



  2. #314
    Join Date
    May 2009
    Location
    Detroit
    PIN
    not for sharing
    Device
    Droix X FTW
    OS
    2.2
    Posts
    266
    Quote Originally Posted by three6t View Post
    Does your BES also have Content protection/encryption on?
    Not sure. How do i tell?

  3. #315
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    San Diego
    PIN
    215C325E
    Device
    Bold 9700
    OS
    5.0.0.442
    Posts
    33
    is there a fix for the "no Circuit/Channel available"? On this update? otherwise i dont wanna load the hassle....
    Last edited by loveintheclub; 10-21-2009 at 02:25 PM. Reason: web page shut



  4. #316
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    I havent heard.. I would guess no but its always worth a shot

  5. #317
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    9530 Storm
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by loveintheclub View Post
    is there a fix for the "no Circuit/Channel available"? On this update? otherwise i dont wanna load the hassle....
    I am sorry to say there is none yet,! Its strange because I had the missed call bug and this OS fixed it for me but others are still having the no circuit/ channel issue. I think it is something to do with the towers in the area you are in, most people with this issue reported that they can get and make calls in some areas but not others and stranger still is that they can make calls at work or out and about but not at home! I am still looking into this issue and I will post back if I find anything!



  6. #318
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    San Diego
    PIN
    215C325E
    Device
    Bold 9700
    OS
    5.0.0.442
    Posts
    33
    gonna load and see the outcome... will post if been fixed or not

  7. #319
    Join Date
    May 2009
    Location
    Detroit
    PIN
    not for sharing
    Device
    Droix X FTW
    OS
    2.2
    Posts
    266
    Quote Originally Posted by Spidersweb View Post
    Here's an idea for all: I noticed that this problem may be fixed by organizing your icons to end will an even/full row. Can anyone else confirm this.

    Just a suggestion.
    Here is the fix for the white boxes in landscape- :cool2:

    Quote Originally Posted by RANDYRKELLY View Post
    I have found the fix to the landscape issue with themes. Im running theme Candi. If you go to the app menu then hit BB button again/ go to options /layout and change layout to 2 . that should work. it worked for me.

  8. #320
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .419/.692 Hybrid by Lyricidal (Shrunk)
    Posts
    510

    White Boxes - landscape - 3rd party themes

    Quote Originally Posted by Spidersweb View Post
    Here's an idea for all: I noticed that this problem may be fixed by organizing your icons to end will an even/full row. Can anyone else confirm this.

    Just a suggestion.
    Tried this and other suggestions...didn't work. Using Natemz Blak&Blu theme. Anyone figured it out or is this going to require recoding the theme?

Page 40 of 63 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •