Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 65 to 72 of 124

  1. #65
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beantown MA
    PIN
    NING 1 "CO
    Device
    S2 and Wifey S1
    OS
    Lyric(705H)/607 OS P
    Posts
    579
    One of your 3rd party apps is not liked by the OS. Delete them one at a time and reboot after each and you'll find the poison..Its tedious work but that's the best way to find it..Worked for me..Good luck!



  2. #66
    Join Date
    May 2009
    PIN
    3050XXXX
    Device
    Storm 9530
    OS
    Running OS 5.0.0.3XX
    Posts
    242
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Probably need to wipe and reload if you are getting both those errors.
    Thanks a lot my bro.

  3. #67
    Join Date
    May 2009
    Location
    sydney, australia
    Device
    9500
    OS
    5.0.0.484
    Posts
    69
    my fon has been performing smoothly since i loaded yesterday. all of a sudden today it has started self rebooting and it wont start up.



  4. #68
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by ganjaweed View Post
    my fon has been performing smoothly since i loaded yesterday. all of a sudden today it has started self rebooting and it wont start up.
    Did you load any apps or themes, or change anything?

  5. #69
    Join Date
    May 2009
    PIN
    3050XXXX
    Device
    Storm 9530
    OS
    Running OS 5.0.0.3XX
    Posts
    242
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Probably need to wipe and reload if you are getting both those errors.
    I wiped and reloaded OS but the uncaution:...still appears when I reset the device



  6. #70
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by bb9530 View Post
    I wiped and reloaded OS but the uncaution:...still appears when I reset the device
    Did you reload your apps and settings?

  7. #71
    Join Date
    May 2009
    PIN
    3050XXXX
    Device
    Storm 9530
    OS
    Running OS 5.0.0.3XX
    Posts
    242
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Did you reload your apps and settings?
    Not yet. It appeared "uncaution exception: net.rim.device.api.system.ControlledAccess Exception" after reload OS. I did nothing
    Last edited by bb9530; 10-19-2009 at 01:06 AM.

  8. #72
    Join Date
    May 2009
    PIN
    3050XXXX
    Device
    Storm 9530
    OS
    Running OS 5.0.0.3XX
    Posts
    242
    After reload OS, still saw Help Icon, but when I use it, It apprears "HTTP Error 404: Not found"

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •