Page 23 of 34 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 177 to 184 of 272

  1. #177
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Nor Cal
    Device
    9530 Storm
    OS
    Constantly Changing so lost track!?!
    Posts
    400
    Quote Originally Posted by randyrkelly View Post
    didnt work
    Ok do this....go to add and remove and remove all the OS installs on the computer. Make sure there is no OS in C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files. Should be empty once you deleted it in add and remove. Than Re-run the installer and delete the vendor.xml and than hit loader again.



  2. #178
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oak Cliff, Texas, Un
    PIN
    Not Requir
    Device
    Incredible
    OS
    Android
    Posts
    1,339
    ok i will when i get bak

  3. #179
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Nor Cal
    Device
    9530 Storm
    OS
    Constantly Changing so lost track!?!
    Posts
    400
    Quote Originally Posted by randyrkelly View Post
    ok i will when i get bak
    Cool keep me posted....



  4. #180
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    St. Louis, MO
    Device
    9530/Droid
    Posts
    567
    OK Findngs for Platform 4.0.0.153, App Version 4.7.0.122 (172)
    these are based on changes from 3.5 (IMO) but remember you most likly need to give it time to settle in
    Now i've only had it on for 15 minutes and did 1 battery pull after upload just to jump start it.
    Accelerometer slower and clock coming up more often on app opening
    typing just as fast and smooth
    full querty in portrait
    cut and paste works great
    Camera actually a little quicker
    video works fine
    On both the above it is fixed if you rename and same (no flickering)
    apps open and load just as fast as 3.5
    Phone working fine, keyboards all good.
    Memory still starting about the same on mine 41.5, Isee no difference.

    Ask me some questions, but in my opinion I wouldnt spend the time to upgrade if you are not having any issues with 3.5, .122 nothing bad just dont see anything thats better

  5. #181
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Nor Cal
    Device
    9530 Storm
    OS
    Constantly Changing so lost track!?!
    Posts
    400
    Quote Originally Posted by gatewayad View Post
    OK Findngs for Platform 4.0.0.153, App Version 4.7.0.122 (172)
    these are based on changes from 3.5 (IMO) but remember you most likly need to give it time to settle in
    Now i've only had it on for 15 minutes and did 1 battery pull after upload just to jump start it.
    Accelerometer slower and clock coming up more often on app opening
    typing just as fast and smooth
    full querty in portrait
    cut and paste works great
    Camera actually a little quicker
    video works fine
    On both the above it is fixed if you rename and same (no flickering)
    apps open and load just as fast as 3.5
    Phone working fine, keyboards all good.
    Memory still starting about the same on mine 41.5, Isee no difference.

    Ask me some questions, but in my opinion I wouldnt spend the time to upgrade if you are not having any issues with 3.5, .122 nothing bad just dont see anything thats better
    What do you mean flickering? Also does is there memory drop? See if it drops from what you state after an hour or so.



  6. #182
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    St. Louis, MO
    Device
    9530/Droid
    Posts
    567
    a couple more things,
    Color banding not fixed,
    Crackutil shows 4.7.0.122
    This is .113v3.5.1

    This is .122

    The about page
    Last edited by Shane; 04-16-2009 at 03:00 PM. Reason: fixed pics

  7. #183
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    St. Louis, MO
    Device
    9530/Droid
    Posts
    567
    Quote Originally Posted by Johnny-5 View Post
    What do you mean flickering? Also does is there memory drop? See if it drops from what you state after an hour or so.
    On 3.5, i and others were having an issue if you made a video then hit the rename folder next to the delete key to rename the video would start flickering in the background and rolling, didnt affect it at all, just very annoying, fix was to save video as is and rename it from the media folder, really no big deal, but not right.

    Ok have had 122 on 78 minutes after battery pull, memory was 41.5 right after battery pull, no remember i use alot of apps and did restrt and close most of them to get them back up and running.
    Memory now at 18.5 so a pretty quick drop.
    I am waiting to see if it goes back up and what to
    actually this is a bigger quicker drop that i had with 3.5
    Last edited by gatewayad; 04-16-2009 at 02:07 PM.

  8. #184
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    I downloaded and installed this about 10:30 this morning. Did 3...60 sec batt pulls. Started at @50MB...dropped about 7MB in an hour. Did Quickpull, went back to @50MB...and again dropped @7MB in an hour...BUT...then it seems to stabilize...an hour after that I actually went up 1.4MB. I'm now at 44.5 MB and holding steady.

    I'm not real sure what color-banding is...but I've looked all over and color looks good, and nothing jumps out as far as picture goes.

    Camera issue...emailing pic, and having keyboard stay on, (was discussed earlier in these threads when 3.5 initially was made public), isn't an issue on MY BB anymore...it was though.

    Not any noticable performance differences between this and 3.5, that I can tell.

Page 23 of 34 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •