Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 49 to 56 of 92

Thread: Please help!

  1. #49
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530 AT&T
    Posts
    97
    Thanks, jlevy73, I have it d/l'ing now.



  2. #50
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by blindman4556 View Post
    re download, probably didnt DL all the way
    When the server got upgraded some of the files got lost. There are a few OS's that Brett still needs to update.

  3. #51
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by brianct1972 View Post
    Will try it again, is .86 much different, I d/l that one too.
    I would stick with .90 it was more stable than .86. .86 had the dreaded Verizon Screen of Death.



  4. #52
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530 AT&T
    Posts
    97
    Got it, I will give .90 a shot once its done downloading. I will let you know how the install goes as well.

  5. #53
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by brianct1972 View Post
    Got it, I will give .90 a shot once its done downloading. I will let you know how the install goes as well.
    Ok let us know if you need any further assistance.



  6. #54
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Device
    9650 & 9530
    Posts
    793
    Quote Originally Posted by brianct1972 View Post
    What is very odd, is that the Reconcile Now button is not in the full email menu....
    delete his account, and then set it back up again. Likewise, delete the service books off his BB (Options, Advanced, Service Books, choose the ones with the @ email address, click to delete. You can resend the service books from the Verizon BIS website, providing Verizon is his carrier

    If you are BES..., could be something internally.
    Last edited by cruznthru; 04-05-2009 at 07:32 PM.

  7. #55
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530 AT&T
    Posts
    97
    Wow, .90 isn't too bad! I have a nice solid EDGE, and emails are working just fine. I regsitered it again, just waiting for the Browser to come back, should I run the service books again with CrackUtil?

  8. #56
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by brianct1972 View Post
    Wow, .90 isn't too bad! I have a nice solid EDGE, and emails are working just fine. I regsitered it again, just waiting for the Browser to come back, should I run the service books again with CrackUtil?
    No need to run Crackutil. Just resend service books through AT&T website. Do a battery pull and you should get your browser back. Make sure to do a battery pull though.

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •