browser loading but nothing appears. - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 24 of 24

Thread: browser loading but nothing appears.

  1. #21
    wolvrne1 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    where it is warm...
    PIN
    TO Beans & Rice
    Device
    Storm 9530
    OS
    its a hybrid.. fuel efficient
    Posts
    227
    Liked
    1 times
    Quote Originally Posted by cmorty72 View Post
    Sounds like a plan.
    Going to give this a shot without shrinking, and see what happens.

    Also having the same issue with the Xtasy hybrid (.238), which uses .230 as it's base.

    yeah I reloaded and it is working now.... not good that .238 is having same issues. There has to be a file that we all are shrinking that is causing the browser not to function properly... wonder which file....




  2. #22
    cmorty72's Avatar
    cmorty72 is offline BlackBerryOS Inspired Follow cmorty72 On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    In a dirty dust bowl in the SW
    PIN
    CH your money maker!!!
    Device
    Storm 9530/Soon to be Droid owner
    OS
    Something 5.0 that has been shrunk! :P
    Posts
    176
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by wolvrne1 View Post
    yeah I reloaded and it is working now.... not good that .238 is having same issues. There has to be a file that we all are shrinking that is causing the browser not to function properly... wonder which file....
    Well... did a wipe and installed .238 (without the shrink), and still having the blank white browser issue (wtf).

    Anyone have any ideas?

  3. #23
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Liked
    3 times
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by cmorty72
    Quote Originally Posted by wolvrne1 View Post
    yeah I reloaded and it is working now.... not good that .238 is having same issues. There has to be a file that we all are shrinking that is causing the browser not to function properly... wonder which file....
    Well... did a wipe and installed .238 (without the shrink), and still having the blank white browser issue (wtf).

    Anyone have any ideas?
    After loading OS to phone, but before restoring, try doing a security wipe. Go to options> security options> security wipe. Then try using browser.

  4. #24
    cmorty72's Avatar
    cmorty72 is offline BlackBerryOS Inspired Follow cmorty72 On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    In a dirty dust bowl in the SW
    PIN
    CH your money maker!!!
    Device
    Storm 9530/Soon to be Droid owner
    OS
    Something 5.0 that has been shrunk! :P
    Posts
    176
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    Wirelessly posted



    After loading OS to phone, but before restoring, try doing a security wipe. Go to options> security options> security wipe. Then try using browser.
    O.k...
    I resolved this by doing something plain and simple (Derrr... :crazy: )
    http://www.blackberryos.com/forums/9...tml#post135566

    It's always the obvious answer that we seem to over look.
    Go fig.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •