Still "No Circuit/Channel Available" after full .230
Results 1 to 10 of 10

Thread: Still "No Circuit/Channel Available" after full .230

  1. #1
    loveintheclub is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    San Diego
    PIN
    215C325E
    Device
    Bold 9700
    OS
    5.0.0.442
    Posts
    33
    Liked
    0 times

    Still "No Circuit/Channel Available" after full .230

    so i thought maybe the new full OS .230 would fix it. but nope. I tried switching all cod files and phone.alx and nothing. i even put the .140 sfi file and nothing. maybe its anbother cod file somewhere else??? Oh and yes im Tmo....

    Please help ..




  2. #2
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Liked
    5 times
    Quote Originally Posted by loveintheclub View Post
    so i thought maybe the new full OS .230 would fix it. but nope. I tried switching all cod files and phone.alx and nothing. i even put the .140 sfi file and nothing. maybe its anbother cod file somewhere else??? Oh and yes im Tmo....

    Please help ..
    there is nothing that can be done about this.. its in the radio file.. and tmo doesnt like it.. sorry.

  3. #3
    soicyboy's Avatar
    soicyboy is offline BlackBerryOS Enthusiast Follow soicyboy On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Myrtle Beach SC
    Device
    Blackberry storm 9530
    OS
    238/230 hybrid
    Posts
    75
    Liked
    0 times
    I am using the full 230 and on tmobile without this problem.

  4. #4
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Liked
    5 times
    Quote Originally Posted by soicyboy View Post
    I am using the full 230 and on tmobile without this problem.
    then you are i think possibly the only one

  5. #5
    soicyboy's Avatar
    soicyboy is offline BlackBerryOS Enthusiast Follow soicyboy On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Myrtle Beach SC
    Device
    Blackberry storm 9530
    OS
    238/230 hybrid
    Posts
    75
    Liked
    0 times
    LOL no my wife is too. so I am not the only one

  6. #6
    loveintheclub is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    San Diego
    PIN
    215C325E
    Device
    Bold 9700
    OS
    5.0.0.442
    Posts
    33
    Liked
    0 times
    how? what did you do??

    Quote Originally Posted by soicyboy View Post
    LOL no my wife is too. so I am not the only one

  7. #7
    soicyboy's Avatar
    soicyboy is offline BlackBerryOS Enthusiast Follow soicyboy On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Myrtle Beach SC
    Device
    Blackberry storm 9530
    OS
    238/230 hybrid
    Posts
    75
    Liked
    0 times
    just install as normal, maybe because of your area? I have never had this problem, even when i was on 191. You may want to call tmobile to see if its something on their end.

  8. #8
    sivarter is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    2
    Liked
    0 times
    i thinks its some towers, at my house my phone works great but when i goto work i get the no circuit/channel available. so im goin to .140 and see if it works....

  9. #9
    jimdbrownau is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Hville, AL
    PIN
    304C1045
    Device
    T-Mobile 9530 Storm
    OS
    7.1 .167 Hybrid by Lyricidal
    Posts
    6
    Liked
    0 times

    .230 with no problem

    Quote Originally Posted by soicyboy View Post
    I am using the full 230 and on tmobile without this problem.
    Do you also get 3g where you are?

  10. #10
    Cal-El is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    9530 Storm
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    22
    Liked
    0 times
    It works great for me, but is something to do with the towers and where you are in relation to them, and no one will ever get 3G on TMo or at&t because of the hardware in the storm, it does not support the frequencies needed to get 3G!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •