Page 27 of 27 FirstFirst ... 17252627
Results 209 to 215 of 215

  1. #209
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    London, UK
    Device
    Storm 9500
    OS
    5.0.0.484
    Posts
    58
    Quote Originally Posted by Seanren78 View Post
    So it is a hybrid? I run 9530 so I am unable to try it out. Let us know if you decide to load this on your phone and how it works out. Thanks
    You can actually! running it now...its a lyrical hybrid and if you go to bbhybrids.net they have just created a .238 hybrid for all 95xx!

    trying the first one now...nearly there



  2. #210
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    South Africa
    PIN
    4U2C
    Device
    Torch 9800
    OS
    6.0.0.246
    Posts
    171

    Os 5.0.0.xxx

    Quote Originally Posted by paulwright1 View Post
    its amazing how this isnt causing an uproar. There must be what only 4 or 5 9500 users out there.
    Its quite simple !! Os 5.0.0.xxx systems for 9500 are riddled with problems. I have yet to see a report where unreserved happiness is the order of the day with an Os 5.0.0.xxx Too many problems !

  3. #211
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    newcastle upon tyne
    PIN
    20d2801d
    Device
    storm9500
    OS
    122
    Posts
    29
    have you got a working link for this OS PLEASE EVERY ONE IS BROKEN OR COULD YOU EMAIL ME THE OS AS AN ATCH



  4. #212
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by jb305 View Post
    have you got a working link for this OS PLEASE EVERY ONE IS BROKEN OR COULD YOU EMAIL ME THE OS AS AN ATCH
    Try this link: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

  5. #213
    Join Date
    May 2009
    Location
    sydney, australia
    Device
    9500
    OS
    5.0.0.484
    Posts
    69
    been using gabriel`s latest hybrid 4.0.7b for two days now.no problems at all. running fine.
    Last edited by ganjaweed; 10-21-2009 at 06:22 PM.



  6. #214
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pretoria, South Africa
    PIN
    20E74314
    Device
    9500
    OS
    4.7.0.173
    Posts
    15
    Hi there, In terms of my previous issue I had with my browser icon disappearing... Found a fix on a South African forum.

    Enabling SBEB Legacy Mode on the storm solves the problem.

    How to enable on a storm:
    • Go to service books
    • In landscape mode hold the !?123 button until it locks.
    • Type 4?2? and you should get a message stating that legacy mode has been enabled.

  7. #215
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Cape Town, South Africa
    Device
    Storm 9500
    Posts
    2
    Ive been using .216 since saturday and so far so good. Only problems ive been have is that minimonitor and quick pull is not working. my memory is around 6mb right now and around 20mb after a battery pull but no lag or anything.

Page 27 of 27 FirstFirst ... 17252627

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •