Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 9 to 16 of 20

  1. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    i have .113 on my phone right now and want to upgrade to .114 so i have to load .114 on phone then the hybrid copy and paste and install again right?
    Don't worry about installing 114 on your phone. Just install 114 on your COMPUTER ONLY then copy and paste the v3 hybrid files in the appropriate location in 114 and install that to your phone. Make sense?



  2. #10
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    i did that once and installed through the apploader and it didnt take my phone still says im running .113

  3. #11
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    i did that once and installed through the apploader and it didnt take my phone still says im running .113
    This could be due to a number of reasons:

    1. That 113 is still installed on your PC. Go into control panel - add/remove programs and make sure that 113 is NOT installed on your PC. If it is remove it.

    2. You did not copy and paste the v3 hybrid files correctly. For example, when you copied the files over 113 did it ask you to overwrite all files?

    3. Before installing the hybrid make sure to remove the vendor.xml file



  4. #12
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    did all 3.....113 is gone...asked me to overwrite told it yes to all....and vendor is gone...i will retry to confirm but after i do the overwrite use apploader correct? I am pretty good with computers and this stuff but right now i feel like a dumb @$$

  5. #13
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    did all 3.....113 is gone...asked me to overwrite told it yes to all....and vendor is gone...i will retry to confirm but after i do the overwrite use apploader correct? I am pretty good with computers and this stuff but right now i feel like a dumb @$$
    No worries we'll get you through it.

    Everything looks good and yeah use apploader to now load v3 onto your phone.



  6. #14
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    ok this is crazy...everything was the same last time now it seems to be working lol this is nutty

  7. #15
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    ok this is crazy...everything was the same last time now it seems to be working lol this is nutty
    Sometimes this stuff can be a bit hair pulling. Glad to hear that it seems to be working. If you have any other questions let us know.

  8. #16
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    wow that is weird just like trying to reformat windows three fatal errors and a 5th of bacardi later you just buy a new one lol no its workin thank you guys so much. i tried so hard for help at CB but they are too worried about whose brothers best friend's aunt's dad's cousin's girlfriend slept with a rim guy and said the new update will be out in a week lol

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •