Page 1 of 63 1231151 ... LastLast
Results 1 to 8 of 500

  1. #1
    P3Designs's Avatar
    P3Designs is offline BlackBerryOS Addict Follow P3Designs On Twitter
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Arizona
    PIN
    ky Swear O
    Device
    Droid/Storm/Cur
    OS
    5.0.0.238
    Posts
    753

    9530 5.0.0.230 Findings and Fixes Discussion thread #3

    This is a continuation of the second findings and fixes thread.

    5.0.0.230 Findings and Fixes Discussion thread #2
    Last edited by bbcrackman; 09-21-2009 at 08:28 PM.




  2. #2
    Orio's Avatar
    Orio is offline BlackBerryOS Fanatic
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Wirelessly posted

    OK... Now this is strange. My reset device function on QuickLaunch hasn't worked since I loaded .230, and I've tried it in numerous occasions. This morning I tried it again and it worked. I have changed nothing....zip…and it just started working !!! Bizarre...

  3. #3
    pterok is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    30608850
    Device
    9530
    OS
    148
    Posts
    35

    BLUETOOTH TROUBLES!! PLease Help

    Hi. For some reason my S9 headset will NOT control any functions other than volume(no forward, back, or pause). I tried several battery pulls. I even tried to delete the S9 under bluetooth options but when you hit the BB button, nothing happens. I also tried to add another device but it keep saying(reconnection in progress. Please try again later). Any advice OTHER than wipe and reinstall as i have to go thru a butt load of hoops to re activate my companys BES service. Thanks.

  4. #4
    Ravens-96 is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Sep 2009
    PIN
    31041090
    Device
    Storm 2 9550
    OS
    5.0.0.341/351 Hybrid
    Posts
    5

    No sms !!!!

    Ok so I am new to this site.....coming from another well known site....I've asked this question over there several times but can't seem to get an answer so I'm hoping someone here can help.....I can not send sms on 230.....if someone sends me a text I can reply to it but when I open a new text...it shows the person's name and a white screen....no where to type....when I try thru Beyond 160 it says it's sent but it doesn't show in my sms folder and the person I sent it to doesn't receive it.....I have never had this problem with any O.S/Hybrid I 've used....any help would be greatly appreciated....I love 230 but I need to text......Thanks

  5. #5
    Cjacks1 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    nc
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.230 & luvn it, thanks BBOS
    Posts
    12

    3G bb

    has anyone noticed they only get data connection with 1X? for some reason since 191 and now 230 i only get data connection when my phone says 1X. if i have full 3G with bb symbol i dont get data, no internet, msging etc. its happened since 191 but i get 1X most of the time so it hasnt bothered me, any1 else notice this or no why. thanx in advance

  6. #6
    gordtm's Avatar
    gordtm is offline BlackBerryOS Addict
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    There's got to be some weather app that works on .230.
    I've tried:
    BerryWeather
    BBWeather
    Weather Eye

    No luck.

    Anyone else have any success getting the home screen icon to update?

  7. #7
    dillweed's Avatar
    dillweed is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    North of 49th
    PIN
    eh......
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.580-shrunk
    Posts
    87
    weather eye is working for me..... BBC's first, haven't tried his second release yet....
    Last edited by dillweed; 09-20-2009 at 11:01 AM. Reason: I'm in the Great White North......if that has anything to do with it....

  8. #8
    basilb's Avatar
    basilb is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    May 2009
    Location
    Detroit
    PIN
    Just Ask
    Device
    BOLD 9650
    OS
    6.0.0.333
    Posts
    154

    QuickLaunch reset

    Quote Originally Posted by Orio View Post
    Wirelessly posted

    OK... Now this is strange. My reset device function on QuickLaunch hasn't worked since I loaded .230, and I've tried it in numerous occasions. This morning I tried it again and it worked. I have changed nothing....zip…and it just started working !!! Bizarre...
    My does not work, I used to use meterberry to do an automatic reset, wish I could get my QuickLaunch reset to work?
    Last edited by basilb; 09-20-2009 at 11:17 AM.

Page 1 of 63 1231151 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •