Page 61 of 63 FirstFirst ... 11515960616263 LastLast
Results 481 to 488 of 500

  1. #481
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    PA
    PIN
    3177EC53
    Device
    9550
    OS
    .841/.862/6.0.0.141 hybrid
    Posts
    31

    Question

    Quote Originally Posted by MePascal View Post
    Could very well be an issue that was resolved.

    I can remember that migrating through previous leaks that my device would unlock after i would upholster it. Now it stays locked as well. This may have been a program change that was intentional.
    thanks for the response. sad though, it was a little feature i grew fond of. is there any apps that would replace this feature?



  2. #482
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Myrtle Beach SC
    Device
    Blackberry storm 9530
    OS
    238/230 hybrid
    Posts
    75

    link for 230

    Does anyone has a link for 230 that works cant seem to find one any where

  3. #483
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Quote Originally Posted by soicyboy View Post
    Does anyone has a link for 230 that works cant seem to find one any where
    Try this link...

    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

    Our Help Team Member Dave12308 has post this for members to use.



  4. #484
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    storm 9530
    Posts
    10
    does anyone have this problem ....add a new contact ...then try entering a 2 or an 8 in the number and you get an "e" for a 2 and an "x" for an 8....?? all the other numbers are fine ?

  5. #485
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    St. Louis, MO
    Device
    9530/Droid
    Posts
    567
    Wirelessly posted (9530 Storm)

    Quote Originally Posted by joseph
    does anyone have this problem ....add a new contact ...then try entering a 2 or an 8 in the number and you get an "e" for a 2 and an "x" for an 8....?? all the other numbers are fine ?
    yep just noticed it kind of a pain would also love to know if someone knows of a fix
    Last edited by gatewayad; 10-19-2009 at 04:09 PM.



  6. #486
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    --304E1F01--
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.419
    Posts
    52
    There is a little app called "Add to contact" that will let you add a number from the call log to an existing contact if that helps.. it won't fix the problem, but will help reduce the amount of phone numbers you have to type. (Adding #s from the call log to new contacts is already a built in feature)


    Also, I don't know if it was mentioned previously, but I also stumbled accross a small app called "FixScreen" that forced dynamic icons to update in 5.0 OS's.. it has options to run automatically at boot, and again at a user specified interval. ..I came across a few other gems while sitting in the airport over the weekend, but I should probably start a new thread!


    EDIT:
    You could dial the number from the phone pad, and then add the phone number from your call log to your contact using the above methods.
    Last edited by travisn000; 10-19-2009 at 06:17 PM. Reason: Bright Idea!

  7. #487
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Virginia Beach
    PIN
    stripes on
    Device
    8330 / 9530 / M
    OS
    VZW official Curve O
    Posts
    501
    Quote Originally Posted by gatewayad View Post
    Wirelessly posted (9530 Storm)



    yep just noticed it kind of a pain would also love to know if someone knows of a fix
    Quote Originally Posted by joseph View Post
    does anyone have this problem ....add a new contact ...then try entering a 2 or an 8 in the number and you get an "e" for a 2 and an "x" for an 8....?? all the other numbers are fine ?
    I coulda swore I saw a fix for this before that involved changing some settings or something... I just looked around the last few pages and didn't find it though. You may find it if you look around the forums. Sorry I don't remember more!

  8. #488
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    This OS has killed my speaker after running alittle over 1 week. The speaker is dead completely. I was able to listen to things via handset speaker for the ear.

    flashed back to stock verizon os and got a replacment phone today.. VZ said if i have one more defective storm, they will give me a new tour!

    I can't wait for the 9700 on At&t.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •