Page 55 of 63 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast
Results 433 to 440 of 500

  1. #433
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Wirelessly posted (Storm 9530)

    Quote Originally Posted by BrianF
    I know i saw info somewhere but can't find it now. does bluetooth on full .230 work?
    It works great with both my ear pieces and car also!



  2. #434
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Indiana
    PIN
    305D2F4F
    Device
    storm 1
    OS
    5.0.0.328 boring official
    Posts
    24
    cool, thanks. I forgot to try it out and wife called this AM on her way to work and said she was having problems. I'll have to fix it for her tonight.

  3. #435
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Wirelessly posted (Storm 9530)

    Quote Originally Posted by BrianF
    cool, thanks. I forgot to try it out and wife called this AM on her way to work and said she was having problems. I'll have to fix it for her tonight.
    Your welcome. I have Plantronics and Jabra headsets and both vehicles work great.



  4. #436
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    184
    Quote Originally Posted by Hollywoodmacc View Post
    Has any noticed the volume on this OS is louder than normal is there anyway to make it sound like it does on the 4.7 OS
    Yup same here .. When on loud it sounds crackly ..Hope it didn't blow my speaker .

  5. #437
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North Carolina
    PIN
    ask
    Device
    storm
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    1
    Hey all, I've had no issues other than some partial white screening with the full .230. Now all we need is BBM 5 to work with this thing...BTW, does anyone have a working link for the .230 download? Need to direct a buddy to it if there is one out there.
    I appreciate it!

    GG



  6. #438
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beantown MA
    PIN
    NING 1 "CO
    Device
    S2 and Wifey S1
    OS
    Lyric(705H)/607 OS P
    Posts
    579

  7. #439
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .238H
    Posts
    23
    So I know there have been some file transfer issues. I had Lyric's .230 then as soon as I went to the complete .230 I started having issues where is seemed as if my storm was disconnecting from the USB during the transfer. I would get an error telling me that the destination folder was no longer valid, then the usual mass storage pop up. then another pop up asking if I wanted to fix the card. everytime I tried to transfer a file this would happen. installed .230 quite a few times and no differences. installed .238 and still have this issue. just for the h3ll of it I tried to transfer my file to the root directory of the SD card instead of my usual folder. Guess what, it transferred. then I dragged it folder by folder till it was where I wanted. Musta messed up something with the file structure. will try just creating a new folder and moving all the files into the new folder and see if it works. Just an Idea for others to try if they are having file transfer issues.

  8. #440
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Chattanooga, TN
    Device
    Storm 9550
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    18
    I just got .230 and am really liking it so far. My only problem is when I call or someone calls me the wrong name shows up, even though everything in my contacts is correct. I tried the battery pull. Any other ideas?

Page 55 of 63 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •