Page 54 of 63 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast
Results 425 to 432 of 500

  1. #425
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by jmiller98 View Post
    I looked but cannot find it....Does slacker work with .230?

    Thanks,
    yup thats all I use



  2. #426
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NY
    PIN
    up
    Device
    Storm 9550
    OS
    Stock 5.0.0.320
    Posts
    330
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    hmm really sounds as if you need a fresh install.. I would wipe and reinstall the os as soon as you can
    Yea that's wat i'm gonna have to do once i get home...sucks being at work lol.

  3. #427
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NY
    PIN
    up
    Device
    Storm 9550
    OS
    Stock 5.0.0.320
    Posts
    330
    Updated:::

    I tried installing .230 again, installed .191, installed .148 (from os 4.0) and they all produced the same problem, and thats when it was clear it was the phone and not the OS's lol. I installed the 4.0 os before return it to verizon, got there 10mins to close lol. The guy was really cool, got me another storm right away. Works really good, seems like it's refurbished..wish i knew how to tell lol. But so far the new one is working well. No problems yet..haven't installed any leaked OS...yet...lol. Figured i'll wait a couple of days to see how the phone is before doing that.

    Thanks for all your help jnepsa



  4. #428
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beantown MA
    PIN
    NING 1 "CO
    Device
    S2 and Wifey S1
    OS
    Lyric(705H)/607 OS P
    Posts
    579
    Sorry to say but yes..you're wrong..Cam has always been 2x zoom It would be nice though huh!!

  5. #429
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ohio
    PIN
    Pin
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.436
    Posts
    43
    Is anyone having a problem with their desktop manager and .230?

    Nevermind.... I fixed it.
    Last edited by styx; 10-01-2009 at 12:13 AM.



  6. #430
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by quiet1 View Post
    Updated:::

    I tried installing .230 again, installed .191, installed .148 (from os 4.0) and they all produced the same problem, and thats when it was clear it was the phone and not the OS's lol. I installed the 4.0 os before return it to verizon, got there 10mins to close lol. The guy was really cool, got me another storm right away. Works really good, seems like it's refurbished..wish i knew how to tell lol. But so far the new one is working well. No problems yet..haven't installed any leaked OS...yet...lol. Figured i'll wait a couple of days to see how the phone is before doing that.

    Thanks for all your help jnepsa
    no problem.. if it was new it would have been in a new storm box.. if it was a white box.... refurb

  7. #431
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Indiana
    PIN
    305D2F4F
    Device
    storm 1
    OS
    5.0.0.328 boring official
    Posts
    24
    I know i saw info somewhere but can't find it now. does bluetooth on full .230 work?

  8. #432
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NY
    PIN
    up
    Device
    Storm 9550
    OS
    Stock 5.0.0.320
    Posts
    330
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    no problem.. if it was new it would have been in a new storm box.. if it was a white box.... refurb
    It was a brown cardboard box. I figure it was refurb cause it had a little slot to put the "returned phone"

Page 54 of 63 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •