Page 52 of 63 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast
Results 409 to 416 of 500

  1. #409
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    GA
    Device
    9550
    OS
    Hybrid
    Posts
    354
    you think that since appworld is now up to .19 a new BBM5 will hit soon



  2. #410
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by Mockingbird View Post
    I heard some talk of a today theme, is that not on this build
    from the home screen press bbkey>options>it will be under where you can change how many icons are on the home screen

    Quote Originally Posted by awill300 View Post
    you think that since appworld is now up to .19 a new BBM5 will hit soon
    I doubt it.. but it would be nice

  3. #411
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NY
    PIN
    up
    Device
    Storm 9550
    OS
    Stock 5.0.0.320
    Posts
    330
    Ok I just developed a problem last night. I've installed the .230 when it was just a "hybrid" from BBC, when rim released the leaked .230 w/ .exe I installed that, on Monday night, w/o shrinking it. Everything was going well and last night, I was on a call. Hung up and wasn't using the phone for a good 30mins, then when I tried to unlock the phone in Portrait view, I can't click on anything. Its like the screen isn't reading my finger. I can click the "unlock" button but when i try to put numbers or letter or anything, it doesn't work. But if i switch it to Landscape view, it works and I'm able to log in.
    Now after I log in, it seems as if my phone is constantly highlighting things. For instance, I go into my message folder to read my e-mails and say I touch on the first e-mail, and then decided no I want to actually open the 5th e-mail and i touch the 5th e-mail (not clicking on the screen to open) and all of a sudden it highlights the e-mails from teh first one all the way down to the 5th one. Also, when I go into options, my screen just jumps all over the place. (BTW, i can only highlight, or select anything in landscape...in portrait my phone is just paper weight, doesn't read my touch or click at all)

    What happened to my phone?!?!?! lol. Side note, when I installed the official leak w/ the .exe from rim, I didn't see the Rim Internal Tools in the control panel, so I don't knwo if it was installed on the computer or if it never did, but I don't see rim internal tools...

    I'm at work and cant' even use the phone, 'cause to call out it doesn't work on landscape, so I'm hoping someoen might know a fix, something that can last till i get home..i'm at work right now lol, and once i'm at home Im' gonna try to reinstall the whole OS on the computer and the phone.

    ****Also, I'm starting to get this message when I turn the screen on (as if to unlock the phone) saying ...
    "Content Protection is not enabled. Apps are still using Content Protection key. Did not find any plaintext objects."

    I thought i read a previous post with someone saying they received the Contect Protection message, but i can't find it now
    Last edited by quiet1; 09-30-2009 at 07:38 AM.



  4. #412
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by quiet1 View Post
    Ok I just developed a problem last night. I've installed the .230 when it was just a "hybrid" from BBC, when rim released the leaked .230 w/ .exe I installed that, on Monday night, w/o shrinking it. Everything was going well and last night, I was on a call. Hung up and wasn't using the phone for a good 30mins, then when I tried to unlock the phone in Portrait view, I can't click on anything. Its like the screen isn't reading my finger. I can click the "unlock" button but when i try to put numbers or letter or anything, it doesn't work. But if i switch it to Landscape view, it works and I'm able to log in.
    Now after I log in, it seems as if my phone is constantly highlighting things. For instance, I go into my message folder to read my e-mails and say I touch on the first e-mail, and then decided no I want to actually open the 5th e-mail and i touch the 5th e-mail (not clicking on the screen to open) and all of a sudden it highlights the e-mails from teh first one all the way down to the 5th one. Also, when I go into options, my screen just jumps all over the place. (BTW, i can only highlight, or select anything in landscape...in portrait my phone is just paper weight, doesn't read my touch or click at all)

    What happened to my phone?!?!?! lol. Side note, when I installed the official leak w/ the .exe from rim, I didn't see the Rim Internal Tools in the control panel, so I don't knwo if it was installed on the computer or if it never did, but I don't see rim internal tools...

    I'm at work and cant' even use the phone, 'cause to call out it doesn't work on landscape, so I'm hoping someoen might know a fix, something that can last till i get home..i'm at work right now lol, and once i'm at home Im' gonna try to reinstall the whole OS on the computer and the phone.
    two things first did you try an old fashioned batt pull? and have you tried starting in safe mode and seeing if that makes it usable???

  5. #413
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NY
    PIN
    up
    Device
    Storm 9550
    OS
    Stock 5.0.0.320
    Posts
    330
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    two things first did you try an old fashioned batt pull? and have you tried starting in safe mode and seeing if that makes it usable???

    Yup, tried 3 battery pulls already, one that lasted for 5mins and another for a good 15mins. After the long battery pulls if i do it quick enough I can unlock the phone in portrait, but once the few seconds r up the problem comes back.

    How do i start it in safe mode? lol

    ****Also, I'm starting to get this message when I turn the screen on (as if to unlock the phone) saying ...
    "Content Protection is not enabled. Apps are still using Content Protection key. Did not find any plaintext objects."
    dont know if u read that, i added it after u posted



  6. #414
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by quiet1 View Post
    Yup, tried 3 battery pulls already, one that lasted for 5mins and another for a good 15mins. After the long battery pulls if i do it quick enough I can unlock the phone in portrait, but once the few seconds r up the problem comes back.

    How do i start it in safe mode? lol

    ****Also, I'm starting to get this message when I turn the screen on (as if to unlock the phone) saying ...
    "Content Protection is not enabled. Apps are still using Content Protection key. Did not find any plaintext objects."
    dont know if u read that, i added it after u posted
    I didnt see that... hmm not sure to start in safe mode do a batt pull and when you put the battery back in hold the red end key.. once the phone is started in safe mode see if you have the problems.. try going into your options and applications to make sure you have everything set to allow for app permissions... then try going back to normal if that doesnt work try starting in safe mode and removing the password.. I think almost every user with a password has had issues with this os.. are you on BES?

  7. #415
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NY
    PIN
    up
    Device
    Storm 9550
    OS
    Stock 5.0.0.320
    Posts
    330
    Still trying to get the phone into safemode lol. I held down the red button while putting the battery back in, the phone turned on and had a red light, but nothing happened it just stayed like that, then the back light went dim and bright again and it is loading up like a regular load, not in safemode.

    No i'm on BIS. This has never happened to me. The only apps I have installed are Slacker and VZW SongID, didn't changed any settings to either application..*Slacker I did upgrade to the new version, not the one Verizon pushed. But i upgraded Tuesday, yesterday, morning. The problem started yesterday night.

  8. #416
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by quiet1 View Post
    Still trying to get the phone into safemode lol. I held down the red button while putting the battery back in, the phone turned on and had a red light, but nothing happened it just stayed like that, then the back light went dim and bright again and it is loading up like a regular load, not in safemode.

    No i'm on BIS. This has never happened to me. The only apps I have installed are Slacker and VZW SongID, didn't changed any settings to either application..*Slacker I did upgrade to the new version, not the one Verizon pushed. But i upgraded Tuesday, yesterday, morning. The problem started yesterday night.
    ok HOLD the key until the phone is booted up sorry.. if you can when it botts try to turn your password off. that should fix it

Page 52 of 63 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •