Page 45 of 63 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 353 to 360 of 500

  1. #353
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Quote Originally Posted by block View Post
    has anyone ran into a problem when they tried to make or receive a call i get this error message "NO CIRCUIT /CHANNEL AVILABLE

    im using a unlocked 9530 on t-mobile if anyone knows how to fix this problem please post

    There have been some discussions here about this. You may want to look at this.

    Serious help with .191 No Circuit/Channel available



  2. #354
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlantic Canada
    PIN
    Caution
    Device
    9530 on BELL Canada
    OS
    leaked .591 & Lyricidal's .758 V2 Hybrid
    Posts
    323
    Just installed the new .230 release and all is good. Browser is faster; camera works fine and the best is that typing is definitely more accurate, especially in the portrait mode. Not picking the wrong keys. Didn't gain any memory and still have the 1XEV status. (I want the 3G).External apps like Garmin mobile and PDF to Go work well. So far so good. :1244:I'm a happy camper.

  3. #355
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    9530
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by UGAstorm View Post
    anybody else have this .230 issue, when you go into contacts,highlight contact,hit bb button,select sms(whoever),it doesnt bring up anything. the only way i can send an sms is to go into messages,compose sms,and add the contact twice.
    Same here.



  4. #356
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by soupmeister View Post
    Just installed the new .230 release and all is good. Browser is faster; camera works fine and the best is that typing is definitely more accurate, especially in the portrait mode. Not picking the wrong keys. Didn't gain any memory and still have the 1XEV status. (I want the 3G).External apps like Garmin mobile and PDF to Go work well. So far so good. :1244:I'm a happy camper.
    5.0.0.230 has the 3g symbol??

  5. #357
    Join Date
    May 2009
    Location
    MN
    PIN
    223A7502
    Device
    Bold 9700
    OS
    .743
    Posts
    146
    I jumped to 5.0 for the first time and I keep getting this message after my three battery pulls, I used to get it once after the initial bootup after the OS was installed and it wouldn't come back and it didnt seem to affect my phone, sorry if this has been answered before but I couldn't find an answer with the search tool. Can anyone please explain to a semi-newb.

    Uncaught exception: ApplicationRegistry.wait For (0x37566616e5676388) timeout



  6. #358
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lewis Center, OH
    PIN
    304CF3F6
    Device
    Storm (9530)
    OS
    5.0.0.607 Hybrid
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by Prince Jah View Post
    Like I was dvised.."do this at your own risk" but...
    Yes..You need to rplace the "vad cod" files with the one from .140!! I was taught this procedure and it worked to a T..
    1..Wipe your phone w/BBSAK
    2..D/l 5.0.140
    3.find .191 OS in your computer and delete all the vad files
    4. copy the vad files from .140 into .191
    5. run apploader and install .191
    6.do the usual batt pulls...*228s..host routing acts..servc books..
    7..Enjoy Voice dial..(it worked for me..)
    Anyone have a good copy of .140 or at least the VAD files from it? My copy of .140 says it is corrupt and will not let me install it.

    Thanks.

  7. #359
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlantic Canada
    PIN
    Caution
    Device
    9530 on BELL Canada
    OS
    leaked .591 & Lyricidal's .758 V2 Hybrid
    Posts
    323
    Quote Originally Posted by 02bpdz06 View Post
    Same here.
    When I try what you do and highlight the contact then hittBB button it asks me e-mail; sms or chat. Works fine for me. :bigeyes:

  8. #360
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by tech4hire View Post
    Anyone have a good copy of .140 or at least the VAD files from it? My copy of .140 says it is corrupt and will not let me install it.

    Thanks.
    try installing the new full .230 has them in already

Page 45 of 63 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •