Page 26 of 63 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 201 to 208 of 500

  1. #201
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    6
    Well everything loaded fine and working very good - but for some reason i can't find my memo icon and syncing to outlook did't help either. anyone else lost some icons with this build. still a great builded.



  2. #202
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by romsas View Post
    Well everything loaded fine and working very good - but for some reason i can't find my memo icon and syncing to outlook did't help either. anyone else lost some icons with this build. still a great builded.
    What icons are you missing, did you check under applications and did you check memo pad durning the install process

  3. #203
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boston MA
    Device
    Storm
    Posts
    45
    When I answer my phone on 230 I get these strange sounds it sounds like bebop bebop etc. It last about 5 seconds. I can hear the sound but the person calling me cannot. I have gone back to 148 and don’t have that problem. When I go back to 230 , after a wipe, the problem returns. I really like 230 but it is very annoying when trying to answer a call. Has anyone else had this problem?



  4. #204
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    6
    yes there was no memo icon in any of my folders and memo pad wasn't kist in my install. so i lost something some where. but still searching.

  5. #205
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by romsas View Post
    yes there was no memo icon in any of my folders and memo pad wasn't kist in my install. so i lost something some where. but still searching.
    Did you check the removed files/modules folder?



  6. #206
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by Joe View Post
    When I answer my phone on 230 I get these strange sounds it sounds like bebop bebop etc. It last about 5 seconds. I can hear the sound but the person calling me cannot. I have gone back to 148 and don’t have that problem. When I go back to 230 , after a wipe, the problem returns. I really like 230 but it is very annoying when trying to answer a call. Has anyone else had this problem?
    who is your carrier?

  7. #207
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    6
    no I didn't check there yet, my provider is Verizon. I been checking some of my backup but no luck so far. found my MemoPad-Java.alx file and tried to load it but got an error msg stating : This application is not compatible with your device and cannot be loaded
    Last edited by romsas; 09-24-2009 at 02:10 PM.

  8. #208
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    5

    Browser not animating

    Does anyone have a fix for the browser not animating things (like weather maps)

    Thanks,

Page 26 of 63 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •