Page 57 of 63 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast
Results 449 to 456 of 499

  1. #449
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Hville, AL
    PIN
    304C1045
    Device
    T-Mobile 9530 Storm
    OS
    7.1 .167 Hybrid by Lyricidal
    Posts
    6

    Unhappy Should fix any issues?

    Quote Originally Posted by bbcrackman View Post
    The 230 that was released yesterday has been updated. There are 29 5.0.0.191 files, docs to go has been updated, vad and vvm are installed. All 5.0 IM clients have been added. If you were having any issues this OS, this should take care of those.
    Also, I have removed language files but they are in the removed file folder in the java folder. Just use Shrink A OS by our good friend Lyricidal to put them back if you need them.

    You will need to overwite your exsisting 191 file on your PC, then load to your device. You should not run into issues since this is an update.
    But if you are like me I would wipe and reload. But that is just me.



    http://www.megaupload.com/?dYC7QXCU


    How To Video



    Alternate Video Source: How To Video



    Please post all your findings and fixes HERE

    How about No Circuit/ Channel available"?



  2. #450
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by jimdbrownau View Post
    How about No Circuit/ Channel available"?
    Hi Jim, here you are!!! Welcome to !!! I am still doing the research for you...but it's also good that you posted here, because may be other people had same issue.

  3. #451
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Here are some quotes I found from people with same issue:

    The only thing I can say is that usually when this error occurs it's because the SIM isn't 64k or above which is required for GSM 3G operation
    I was curious has anoyne tried changing there prefered network list and or adding one????
    Tmobile is calling it hardware and RIM is calling it a network issue
    Here is another thread that people are having same issue: http://www.blackberryos.com/forums/9...available.html

    Some people suggest taking battery out for a few minutes, then let it reboot and it should work. Based on my research from today...I believe it to be a RIM issue with phones not being compatible with networks???? This is sad. I hope they resolve it soon.



  4. #452
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Nor Cal
    Device
    9530 Storm
    OS
    Constantly Changing so lost track!?!
    Posts
    400
    Just curious is there any updates for BBM yet for the 5.0 OS? I kept getting an update needed for my bbm earlier today that there was a newer version but when I tried to it kept giving me errors so I was just wondering.

    Thanks

  5. #453
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by Johnny-5 View Post
    Just curious is there any updates for BBM yet for the 5.0 OS? I kept getting an update needed for my bbm earlier today that there was a newer version but when I tried to it kept giving me errors so I was just wondering.

    Thanks
    Unfortunately, not yet. The pop up box is annoying me all day today! :aargh4: mfg:



  6. #454
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Nor Cal
    Device
    9530 Storm
    OS
    Constantly Changing so lost track!?!
    Posts
    400
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    Unfortunately, not yet. The pop up box is annoying me all day today! :aargh4: mfg:
    ok at least Im not the only one getting it! lol

  7. #455
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    San Diego
    PIN
    215C325E
    Device
    Bold 9700
    OS
    5.0.0.442
    Posts
    33
    same "No Circuit/ Channel available" ive tried everything!!!

  8. #456
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    OS
    103/106
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by bbcrackman View Post
    I cant tell you if I fixed anything but I can tell you it works great on BES.
    What version of BES are you on? Mine is an older version and that could be the problem.

Page 57 of 63 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •