Page 47 of 48 FirstFirst ... 3745464748 LastLast
Results 369 to 376 of 384

  1. #369
    Join Date
    May 2009
    Location
    los angeles
    Device
    9630
    OS
    4.7.1.61
    Posts
    57
    is anyone else getting slightly larger sized icons when they create a new folder on their homescreen?



  2. #370
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Storm 9530/Moto Droid
    OS
    BBC v10
    Posts
    173
    Don't know if anyone mention this or not, nor do I know if its just my phone...but...I am getting some EXTREME lag with the flick scrolling ONLY when I try to change a ringtone. For instance going to options->Sounds and Ring Tones->Then trying to change the ringtone. The list of my ringtones shows up but when I go to scroll through them it takes about 1.5 secs for each "flick" to initiate. It does this for any ringtone change....ie. in messages, individual contacts, etc. My flick scrolling works great with no lag everywhere else, just have that annoying jump to the beginning of whatever list.

    I do have all my ringtones stored on my memory card and not on the device, but when I get to the bottom of the list for the ringtones included in the OS it is the same lag. Anyone else have this?

  3. #371
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by sandman1987 View Post
    Don't know if anyone mention this or not, nor do I know if its just my phone...but...I am getting some EXTREME lag with the flick scrolling ONLY when I try to change a ringtone. For instance going to options->Sounds and Ring Tones->Then trying to change the ringtone. The list of my ringtones shows up but when I go to scroll through them it takes about 1.5 secs for each "flick" to initiate. It does this for any ringtone change....ie. in messages, individual contacts, etc. My flick scrolling works great with no lag everywhere else, just have that annoying jump to the beginning of whatever list.

    I do have all my ringtones stored on my memory card and not on the device, but when I get to the bottom of the list for the ringtones included in the OS it is the same lag. Anyone else have this?
    I just tried this out myself and could not duplicate your findings. Try leaving your battery out for about 60 seconds and see if this continues to happen.



  4. #372
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Quote Originally Posted by gordtm View Post
    Tried BBWeather, doesn't work.
    Thanks anyways.
    Alright, I found a weather app that works great on .230

    Weather Eye, here is the OTA:


    http://weyebb.pelmorex.com/BlackBerr...erEyeTouch.jad

    Enjoy

    Actually, I think I might have spoken a little too soon
    Last edited by gordtm; 09-20-2009 at 03:24 AM.

  5. #373
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    38
    Has anyone gotten the gmail or facebook apps to work yet? They're the last two I'm holding out for :\



  6. #374
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by c0Ld View Post
    Has anyone gotten the gmail or facebook apps to work yet? They're the last two I'm holding out for :\
    Facebook is a no, you need to access that through their mobile website for now. Gmail I will have to double check on.

  7. #375
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wash DC
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.140
    Posts
    79
    you can goto m.facebook.com and take care of Facebook....the gmail plugin is included in the .230 build so if you add the mailboxes to your phone you get many of the built-in gmail functions. I like the gmail app too but the .230 OS is so slick that I feel if the only two sacrifices I make are these...worth it.

    PLUS!!...THE CAMERA IS BACK!!!

    Quote Originally Posted by c0Ld View Post
    Has anyone gotten the gmail or facebook apps to work yet? They're the last two I'm holding out for :\

  8. #376
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Storm 9530/Moto Droid
    OS
    BBC v10
    Posts
    173
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    I just tried this out myself and could not duplicate your findings. Try leaving your battery out for about 60 seconds and see if this continues to happen.
    Same issue after 2 batt pulls. I will try a wipe/reload later today and see if that works. Thanks for the help J.

Page 47 of 48 FirstFirst ... 3745464748 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •