Page 37 of 48 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 289 to 296 of 384

  1. #289
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Tour
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by bdube View Post
    are these on the first .230 or bbc's updated that came out tonight?
    On the first version and second one Ive tried both. probably the hardest bug to find as I said I was tinkering in every corner of the OS lol got no party life when your married with kids 17 more years till freedom and counting But on topic who uses greyscale anyways?
    Last edited by nolimitzr1; 09-19-2009 at 04:04 AM.



  2. #290
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by nolimitzr1 View Post
    On the first version and second one Ive tried both. probably the hardest bug to find as I said I was tinkering in every corner of the OS lol got no party life when your married with kids 17 more years till freedom and counting But on topic who uses greyscale anyways?
    lol I don't think I have heard of anyone using greyscale before but it is a weird bug to have. Maybe RIM figured who uses this anyway

  3. #291
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    venezuela
    Device
    onyx
    OS
    .423
    Posts
    219
    .230 its working awesome here, im on movistar venezuela, that uses edge and its really good, no problem so far, cam works great media files are working with any problem, only thing is when i recieved a call and try to rotate the phone it got stuck, but other than that, works amazing



  4. #292
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    151
    Posts
    24
    Installed 5.0.0.230 without any issues. It took about 4 minutes to boot up, and 3 minutes in to that I got a random reboot. Has this happened to any one else?

  5. #293
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    venezuela
    Device
    onyx
    OS
    .423
    Posts
    219
    Quote Originally Posted by three6t View Post
    Installed 5.0.0.230 without any issues. It took about 4 minutes to boot up, and 3 minutes in to that I got a random reboot. Has this happened to any one else?
    not here bro been running it for more than a day and no reboots...



  6. #294
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by three6t View Post
    Installed 5.0.0.230 without any issues. It took about 4 minutes to boot up, and 3 minutes in to that I got a random reboot. Has this happened to any one else?
    what apps do you have installed on the phone, and what version of windows are you running on your pc

  7. #295
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm
    Posts
    33
    Quote Originally Posted by three6t View Post
    Installed 5.0.0.230 without any issues. It took about 4 minutes to boot up, and 3 minutes in to that I got a random reboot. Has this happened to any one else?
    No random reboots here (that I am aware of) check your installed apps.

  8. #296
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    151
    Posts
    24
    I am running Windows XP on my PC. The Apps on the phone are google voice, youmail, buzzme, fackbook, flicker, google maps, pandora, weatherbug, and sensobi contacts

Page 37 of 48 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •