Page 29 of 51 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 225 to 232 of 402

  1. #225
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lubbock, TX aka Texa
    PIN
    all u gott
    Device
    VZW Storm 9530
    OS
    Changes too often to
    Posts
    518
    Quote Originally Posted by mrmondaynight29 View Post
    That link for bbm 4.7 didnt work either, gave me error 504 gateway timeout
    try the desktop way i posted a few posts above



  2. #226
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    9530 Storm
    OS
    4.7.0.113
    Posts
    6
    sooo, everything is working fine for me, i'm on t-mobile and when i try to call it places the call and then sys "no circuit/channel available" does anyone know what this could be or how to fix it....because appearantly the only thing i cant do is call

  3. #227
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.238
    Posts
    52
    So I jumped in. It is so pretty, it brings tears to my eyes (ha ha just kidding).

    Anyways, Im using this with T-Mobile and I'm already having the typical EDGE issues. I cant keep a constant EDGE (becuase it primarily stays on edge) so I can't test the programs that I've downloaded.

    Any hints on how to keep the EDGE on like on OOAK's 7.99c. Hey is OOAK workign on a new hybrid

    Thanks,
    Scott



  4. #228
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bay area
    PIN
    304934F6
    Device
    Storm
    OS
    v8 (.151 base)
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by TommyGrubz View Post
    Is moving the cursor and cutting and pasting any better than .140?? I think I'm about to do it....
    Quote Originally Posted by Dave12308 View Post
    It works for me just fine. Remember to do a battery pull after the initial run where it hangs on the white screen with the red bar at top. For some reason, it seems to have trouble downloading the EULA the first time before a reboot.

    Also, if it seems to hang after the BP, hang in there; it WILL show up eventually.

    Which is AWESOME, because Opera 5 beta is the BEST browser i've used on my Storm, and to me almost rivals Safari mobile.
    I still can't get the EULA to show and accept... :crazy:

  5. #229
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.238
    Posts
    52
    Quote Originally Posted by kennethlc3 View Post
    sooo, everything is working fine for me, i'm on t-mobile and when i try to call it places the call and then sys "no circuit/channel available" does anyone know what this could be or how to fix it....because appearantly the only thing i cant do is call
    Really, everything works? Are you able to keep a constant EDGE connection? Please let me know!

    BTW, I just tried placing a call and it went through for me. Sorry I couldnt help with that issue.

    Thanks,
    Scott



  6. #230
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    why ya wanna know?
    Device
    9530
    OS
    .148
    Posts
    33
    None of my IMs work. It says device doesn't meet system requirement!
    Needless to say I have no bbm.

  7. #231
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Cleveland, Ohio
    PIN
    30F7ADA8
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    179
    Quote Originally Posted by rafa2044 View Post
    None of my IMs work. It says device doesn't meet system requirement!
    Needless to say I have no bbm.
    Load BBM through Apploader or Desktop manager. I had to do that and now I've lost all my BBM contacts.

  8. #232
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    storm
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    32
    what does the attachment service fix do?

Page 29 of 51 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •