Page 20 of 25 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 153 to 160 of 193

  1. #153
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Newport Beach, CA
    Device
    9530
    Posts
    10
    Thanks Jnepsa:hail:



  2. #154
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by zakth View Post
    I seem to be having an install problem once more. I am currently running 148 on my phone and tried to install .230 but it tells me that there is no software installed for my device when trying to use AppLoader. I am getting the same error with regular 191. Anyone have any ideas?
    did you delete the vendor.xml and remove the rim internal tools?

  3. #155
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Western, NC
    PIN
    304f80f5
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.419
    Posts
    27
    Yes, did all of those things. Was still getting the error. Tried it once more and it worked. Not sure what happened but it's installed now.



  4. #156
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by ahart019 View Post
    Can anyone help me with Invalid Command parameters "Usage Desktop Manager-record<destination directory for recorded settings>" . Its the error I am getting everytime I try to download .230 and I have deleted QUINCY/TOOLS.
    Not sure I understand where and when you are getting that error. That happens when you try to uninstall the RIM internal tools from the control panel? I won't be able to help very long though as I am leaving in less than an hour for a trip. Just don't want you to get frustrated if you don't hear back from me.

  5. #157
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by zakth View Post
    Yes, did all of those things. Was still getting the error. Tried it once more and it worked. Not sure what happened but it's installed now.
    odd sometimes your blackberry can be the strangest thing huh?



  6. #158
    Join Date
    May 2009
    Location
    N.J
    PIN
    304A4802
    Device
    storm
    OS
    .148
    Posts
    226
    im trying to load it but is not working

  7. #159
    Join Date
    May 2009
    Location
    N.J
    PIN
    304A4802
    Device
    storm
    OS
    .148
    Posts
    226
    i followed the instructions to the t

  8. #160
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    What isnt working at what point are you having trouble?

Page 20 of 25 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •