Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 13 of 13

  1. #9
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Chicago, IL
    PIN
    the tail on the donkey.
    Device
    Storm 9530 (Verizon)
    OS
    who knows... it's been changing a bunch lately
    Posts
    161
    Quote Originally Posted by Storm5150 View Post
    i hear ya brah, but I was trying to keep it G-rated since I don't know how many people's mind are in the gutter and how many have made it down to the sewer with the rest of us
    I understand that. On the other hand, insinuating something doesn't directly say it, and if people can't handle insinuations, then, really, they shouldn't ever go on the internet or read a magazine... maybe they should just avoid doing anything at all since it is everywhere today. But, I guess that's more a rant on how much we have digressed as a people (not to say I'm not a part of it, because I am thoroughly entertained by anything that is remotely childish when it comes to humor).



  2. #10
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    9800
    OS
    .246
    Posts
    39
    So I upgraded to 5.0.0.230 and the media player still won't play WMV's that it would play in 4.7.x. Most play audio but no video, some play choppy video with no sound. So I used build-a-hybrid to isolate the media player files and used Swiss Army Knife 1.5 (nice tool BTW) to upload the two COD files but then media player said that bbrim_file explorer was bad so I replaced that. Then the only button I had in the media folder was the voice recorder. This was my first attempt at "hybriding" so I'm not sure if there is anything I missed but it would seem that the 4.7 media player is not compatible with the 5.0.x OS.

  3. #11
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by 5 Liter Eater View Post
    So I upgraded to 5.0.0.230 and the media player still won't play WMV's that it would play in 4.7.x. Most play audio but no video, some play choppy video with no sound. So I used build-a-hybrid to isolate the media player files and used Swiss Army Knife 1.5 (nice tool BTW) to upload the two COD files but then media player said that bbrim_file explorer was bad so I replaced that. Then the only button I had in the media folder was the voice recorder. This was my first attempt at "hybriding" so I'm not sure if there is anything I missed but it would seem that the 4.7 media player is not compatible with the 5.0.x OS.
    yes sir.. anything less than 5.0.0.191 will not be compatible with 5.0.0.230 or .191, and then 5.0.0.140 and .154 are on their own.. and finally 4.7.0.167 and .173 are comptaible with each other only.. anything under 4.7.0.167 is not compatible over .167.. does that make sense?



  4. #12
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    9800
    OS
    .246
    Posts
    39
    Yep. Thanks. Guess I'll live without media for a while. .230 is great otherwise.

  5. #13
    sunkast Guest
    Wouldn't it just be easier to transcode it to a different container like mp4 or avi?



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •