Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 8 of 30

  1. #1
    cheech222 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    jerz
    Device
    9530 (Storm)
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    16

    Angry Attempting to upgrade to .114 V3 & getting no where fast

    Hello everyone, I hope that someone can help me. I have been attempting to upgrade to 114 V3 for 2 days now. First my problem was that I could not download an installable 114exe. I finally found a good copy that did install. Now, however, (at some point while trying to install one of the bad copies) I managed to somehow effect the communication between my computer and my storm. I have restarted both of these, to no avail. I installed the new 114 OS (hoping that might fix whatever is wrong with DM) but that didnt work either. Any suggestions??

    Thanks in advance




  2. #2
    pupp3t Guest
    ok so it seems like theres no communication between the BB and DM.
    Im gona take you the long way, but its gona work once were done...

  3. #3
    pupp3t Guest
    1. delete any and every OS from add/remove programs from your computer
    2. delete DM and instal the 4.5 version

    start with this and tell me when you're done

  4. #4
    blindman4556's Avatar
    blindman4556 is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Iowa
    PIN
    ask
    Device
    9530/9000/8900
    Posts
    384
    uninstall DM and the .114 in the control panel> uninstall program then try to reinstall the .114.exe.....also when you plug your BB in, can you go to My Computer>then whatever the BB drive is or on the BB does it ask to enable mass storage?

  5. #5
    cheech222 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    jerz
    Device
    9530 (Storm)
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    16
    thanks, i dont know what happened. I saw on here somewhere that you needed to uninstall a previous 4.0XXX OS from the programs & features (yes im running vista) and once i did that my BB would not talk to my computer. I even tried using the loader exe and that cant detect anything either.

    I'm gonna try what you suggested (you snuck that in as i was typing) haha
    Last edited by cheech222; 03-29-2009 at 09:56 PM. Reason: saw later posting

  6. #6
    Shane's Avatar
    Shane is offline BlackBerryOS Champion
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by cheech222 View Post
    Hello everyone, I hope that someone can help me. I have been attempting to upgrade to 114 V3 for 2 days now. First my problem was that I could not download an installable 114exe. I finally found a good copy that did install. Now, however, (at some point while trying to install one of the bad copies) I managed to somehow effect the communication between my computer and my storm. I have restarted both of these, to no avail. I installed the new 114 OS (hoping that might fix whatever is wrong with DM) but that didnt work either. Any suggestions??

    Thanks in advance
    Welcome to BBOS cheech222. There's a chance that the corrupt OS could have corrupted DM. you might want to try reinstalling DM.

  7. #7
    Shane's Avatar
    Shane is offline BlackBerryOS Champion
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    oops. Took too long to post.

  8. #8
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by Shanepark2 View Post
    Welcome to BBOS cheech222. There's a chance that the corrupt OS could have corrupted DM. you might want to try reinstalling DM.
    yeah thats what i thought too. thats why im having him get rid of everything.

    too slow ...brap

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •