Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 57 to 64 of 94

  1. #57
    rlervin's Avatar
    rlervin is offline BlackBerryOS Addict Follow rlervin On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Wirelessly posted (Storm 9530)

    Quote Originally Posted by gordtm
    Quote Originally Posted by rlervin View Post
    Wirelessly posted (Storm 9530)



    I shrunk with 3.9 and I don't have those either. The only problem so far for me is the SMS/Email audible alerts in themes. I have tried several and have the issue except the factory zen which works. I am not really seeing anything over Beta6v10 yet. More later!
    Why am I the only one that has these two apps. They are part of the RIM software OS and I can't delete them?
    Lyric said he is updating Shrink a OS tonight to be able to shrink them out.
    I don't know. Did you remove the RIM tools in the Control Panel after installing 167?



  2. #58
    joe11's Avatar
    joe11 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    venezuela
    Device
    onyx
    OS
    .423
    Posts
    219
    ok, testing it since last night and the only problem i have found is that when i get an email on any of my emails it shows the indicator that i do have an email but when i enter into the email there is nothing, but if i go to the messages there are the emails...
    any suggestions and/or fixes for that?

  3. #59
    rlervin's Avatar
    rlervin is offline BlackBerryOS Addict Follow rlervin On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Wirelessly posted (Storm 9530)

    Quote Originally Posted by joe11
    ok, testing it since last night and the only problem i have found is that when i get an email on any of my emails it shows the indicator that i do have an email but when i enter into the email there is nothing, but if i go to the messages there are the emails...
    any suggestions and/or fixes for that?
    I had the same issue when running a 3rd party theme. Do you have the problem in the factory zen that came with the phone?



  4. #60
    joe11's Avatar
    joe11 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    venezuela
    Device
    onyx
    OS
    .423
    Posts
    219
    yeah bro its in the factory zen :S

  5. #61
    rlervin's Avatar
    rlervin is offline BlackBerryOS Addict Follow rlervin On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Wirelessly posted (Storm 9530)

    Thought I would check. Once I deleted the other themes and did a battery pull all my email problems went away using the factory zen theme. I thought it might be worth a try.



  6. #62
    joe11's Avatar
    joe11 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    venezuela
    Device
    onyx
    OS
    .423
    Posts
    219
    well i didnt do anything and it seems to be working fine :s

  7. #63
    rlervin's Avatar
    rlervin is offline BlackBerryOS Addict Follow rlervin On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by joe11 View Post
    well i didnt do anything and it seems to be working fine :s
    Is this with the factory theme or a 3rd party theme?

  8. #64
    joe11's Avatar
    joe11 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    venezuela
    Device
    onyx
    OS
    .423
    Posts
    219
    factory theme

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •