Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 25 to 32 of 68

  1. #25
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bama
    PIN
    what's tha
    Device
    DROID
    OS
    2.0
    Posts
    1,210
    Quote Originally Posted by Seanren78 View Post
    I'm not to sure about the no sounds w/3rd party apps. I do not think I will be able to get off of a 5.0 OS to try. But I tried the download and it works just have not set up the rest of my phone. As soon as I knew the download was good I immediately went back to 5.0:laugh2::laugh2:
    lol yeah i can't see me going back to 4.7 unless a new one has some kind of magic or something....now going back to 5.0.0.140 might be a possibility



  2. #26
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    Posts
    117
    Well...I think I was one of the few that stuck to .151 instead of going to .191 so with that being said I will test this one out guys =)..downloading now..

  3. #27
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    396
    I bet you'll be happier buying a Throw away Cam and upgrading to 5.0 lol!



  4. #28
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wash DC
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.140
    Posts
    79
    how true....hilarious!!:haha:

    Quote Originally Posted by yourfriendwayned View Post
    I bet you'll be happier buying a Throw away Cam and upgrading to 5.0 lol!

  5. #29
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    Posts
    117
    lmao...im addicted to bbm5.0 and I actually need my camera soo I'll wait on the fixes in 5.0



  6. #30
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    9530 (Storm)
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    14
    I just noticed that my elecite theme the "eerie" one actually works on here, when this edition previously didn't work on .151.

  7. #31
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Poconos
    PIN
    Just ask plz :)
    Device
    Blackberry Storm2 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    283
    Quote Originally Posted by yourfriendwayned View Post
    :laugh2: Everyone is so content with 5.0 they are like uhhhh cool a "leak" not today sorry....
    ha ha so true lol :haha:

  8. #32
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    Posts
    117
    Quote Originally Posted by bobmcbobman View Post
    I just noticed that my elecite theme the "eerie" one actually works on here, when this edition previously didn't work on .151.
    Did you install any hybrid with it? I did it straight no hybrid but did shrink..booted at 50.2 on memory..doing batt pulls now

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •